Miért van az, hogy az emberek sokkal inkább fogékonyak a hülyeségre, mint az okosságra?
"És még egyszer sem vélted felfedezni a csakráid?"
Hallod, nem létező dolgokat elég nehéz felfedezni. De mindegy, hívő vagy; neked a tudás semmit sem jelent.
DE!
A tudomány a szkepticizmusra és a tudásra élpül. Nincsenek dogmái, minden megkérdőjelezhető. De csak logikus feltevésekkel és végiggondolással. A tudomány sok tétele változik, de a tények és új ismeretek miatt. A természetfeletti egyetlen szegmensében sem sikerült semmit igaznak találni. És amíg több, mint 6 ezer isten van, és kvantumgyógyítást meg további fizikából lopott kifejezésekkel bővített hazugságokat találnak ki a vezetőid, hogy kiürítsék a pénztárcádat... hát ne kritizáld a tudást, ne kritizáld azt, aki nem akar a te sötétségedben élni.
"Ezzel tisztában van az okos tudós, a hozzád hasonló vakon hívő meg nem."
Minél okosabb valaki, annál biztosabb, hogy ateista. Ez tény. És én vagyok a hívő? Nem, én tudok. Te hiszel, minden butaságot elhiszel. Ha tudnál, akkor felfoganád azt is, hogy semmi természetfelettire nincs bizonyíték. Csak a pénz van benne, az viszont nagyon! Meg lehet belőle gazdagodni.
Te azt hiszed, hogy valami nem létezik, mert még sosem találkoztál vele. És másokat nézel hülyének, akik viszont igen? És te beszélsz "tudásról"????
Hord el magad, komolyan, menj innen, lenéző degradáló, sötét emberekre nincs szükség, sem itt, sem pedig máshol
És akkor mesélek neked még pár dolgot, csak hogy éreztessem az itt gondolkodó embereket, hogy mennyire nyilvánvaló a butaságod.
Első, tudni egyetlen dolgot lehet, az igazat. A te tudásod napról napra változik, van hogy ez az igaz, aztán jön egy új ismeret, akkor már éppen máshogy TUDOD, érdekes nem? Hát akkor nem-e csak hittél valamiben? Tudni véltél valamit? Nem-e vak hit ez? Tudod amiket te itt fikázni próbálsz, az sok sok ember magán tapasztalatán alapszik. Nem abban, hogy xy tudós, akit a háttérben pl. a Rothschild Fundation pénzel még csak nem is a háttérből mit mond. Ez ám az igazi tudás, és persze ebben egy fikarcnyi pénz sincs. De nem ám! Tesla is azért lett ellehetetlenítve, mert nem volt egy forint se abban, amit ő akart.
Továbbá olyan, hogy természet feletti valóban nem létezik, ugyanis a természethez hozzátartozik MINDEN, tudod, MINDEN. Tipikus hozzád hasonló dogmatikus barmok mentalitása, hogy amit ő ismer az a természet, ami azon kívül van az már természet kívüli, és olyan márpedig nincsen. A természetet le degradálod a saját ismereteidre, hát ez igazán nagy elmére vall!
A többire nem is reagálok, mert abszolút csak a saját egoizmusod, felsőbb rendüség érzésed kivetülései, azzal pedig már végképp nincs értelme foglalkozni
szia
"A te tudásod napról napra változik, van hogy ez az igaz, aztán jön egy új ismeret, akkor már éppen máshogy TUDOD, érdekes nem?"
Napról napra új dolgokat tudunk meg. Ám az állítások elég ritkán változnak. A tudomány nem annyira változékony, mint a csakratisztítók 20 és 50 közötti IQ-ja :D
Nekünk vannak bizonyítékaink, megismételhető, működő műveleteink. Ez a tudás alapja. Nektek semmitek sincs, csak néhány mesétek.
"Nem abban, hogy xy tudós, akit a háttérben pl. a Rothschild Fundation pénzel még csak nem is a háttérből mit mond."
Ja, persze. Mindenkit a Rothschilok pénzelnek. Ahha, ügyes vagy. Eddig azt hittem, az annunakik raobszolgái a tudósok. Ja, nem bocsi, a reptoidoké. Úgye tudod, hogy a tudománynak köszönheted a szenny könyveidet, a számítógépet és az internetet, a tényt, hogy 60-70 évig fogsz élni, nem 20-ig? A hit csak mészárlásokat adott.
"egoizmusod, felsőbb rendüség érzésed"
Pont én tudom, mi vagyok és hol a helyem. Neked meg mérhetetlen értékű lélek kell, meg csakrák, hogy különleges lehess.
Megint a degradálás, ezzel megmagyaráztál sok mindent, valóban.
Nem éppen nem napról napra, de mindig megváltozik.
Egyébként jó lenne, ha nem értenél félre, semmi bajom a tudományos eredményekkel, azzal van a bajom, amikor a hozzád hasonlóak azzal takaróznak, hogy az a tudás az egyetlen tudás és minden más hülyeség. Nem mondtam, hogy nem létező dolog a gravitáció, remek dolog a tudomány nincs vele semmi baj. Azzal van a gond, amikor a hozzád hasonló azt gondolja, hogy csak az számít igaznak, ami ott el van ismerve. Te az aktuális ismereteket tartod végső igazságnak. A tudomány nem tud érdemleges választ adni igazán mély kérdésekre jelen állás szerint, és nem képes megcáfolni sok olyan dolgot, amik ezotériában felmerülnek. Márpedig ha nem képes megcáfolni, akkor illik nyitva tartani az ajtót neki, te viszont bezárod magad előtt őket, tehát hiszed, hogy valami nem létezik. Megint a hited! Hiszed, hogy egyes dolgok igazak, pedig legtöbbike csupán elmélet. Megint a hited.
A gravitációra még mindig nincs semmilyen kimerítő válasz, csupán a hatásait ismerjük. És ez igaz nagyjából mindenre. Hatásairól tudunk sokat, de az eredetéről SEMMIT. Abszolút. És ha véletlen be igazolódnának olyan dolgok, mint pl. a holografikus univerzum elmélet, már is értelmet nyerne kb. minden amiről itt sokan beszélnek, egyből bármi lehetségessé válna, stb. Na milyen érdekes, 1 hajszál választja el a tudományt és az ezotériát. A kvantum fizika is sokat lendített ezen a dolgon. Neves tudósok beszélnek manapság olyan dolgokról, hogy esetleg bizonyítást nyerhetnek furcsa dolgok, nem szabad bezárni az ajtókat előtte. TE ezt teszed, hát milyen vicces...
Einstein sem volt ateista. Newton sem volt ateista. Planck sem volt ateista. Ők tuti nem voltak elég okosak!
A Rotschildokról annyit, hogy az az alapítvány pénzel köztudottan, tényszerüen több neves amerikai Egyetemet, egészségügyi központot, kutató központot, élelmezési kutatásokat, gyógyszeripari kutatásokat, stb. Nézz utánna, nem nehéz. Ezek nyilvános tények, az hogy a te ismereteid hiányosak az a te magán problémád, és újfent a hited bizonyítéka. TE nem tudsz, te hiszel. Csak az a poén benne, hogy ezt tagadod még saját magadnak is.
"I want to know God's thoughts; the rest are details."
Albert Einstein
"I am convinced that He (God) does not play dice."
Albert Einstein
"God is subtle but he is not malicious."
Albert Einstein
"Whoever undertakes to set himself up as a judge of Truth and Knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods."
Albert Einsten
Köszönjük, nagyon megtisztelő volt veled beszélgetni, csak kár, hogy ennyire nem vagy vita képes...
"Azzal van a gond, amikor a hozzád hasonló azt gondolja, hogy csak az számít igaznak, ami ott el van ismerve. Te az aktuális ismereteket tartod végső igazságnak."
Nem igaz. Nincs végső igazság, hacsak nem 42. Amúgy meg én csak tudom, hogy az egyetlen biztos dolog a tudás, és nem a hit. Mondj már pár dolgot, amit tudósok mondtak, és később kiderült, hogy nem igaz! Persze ne olyanokat, amiből a vallások dogmát csináltak; mert azt a tudósok, az újabb vizsgálódók elfolytásával érték el.
"A tudomány nem tud érdemleges választ adni igazán mély kérdésekre jelen állás szerint, és nem képes megcáfolni sok olyan dolgot, amik ezotériában felmerülnek."
Mert azon mély kérdésekre nem létezik pozitív válasz. Mi az élet értelme? Semmi. Max eldöntheted, hogy jótékonykodsz, és az lesz az életed értelme. Mi a lélek? Semmi, az ember az agya és kész. Lehet itt filozofálgatni, hogy 42, vagy 24 de attól még nem lesznek tények, csak bizonyíték nélküli hit.
"Márpedig ha nem képes megcáfolni, akkor illik nyitva tartani az ajtót neki, te viszont bezárod magad előtt őket, tehát hiszed, hogy valami nem létezik."
Kérlek cáfold meg, hogy Mohamed prófétával szexeltem egész este. Ahhoz, hogy vizsgálható legyen a hobbitok, először bizonyítékokat kéne találni a létezésére. Amígy egy darab sincs, ne követelőzz, hogy bizonyítsuk be valaminek a nemlétét. A létezést kell bebizonyítani. Vagy lusták vagytok átadni a milliónyi bizonyítékotokat?
"Hiszed, hogy egyes dolgok igazak, pedig legtöbbike csupán elmélet."
Úgy gondolom, nem ismered a tudományos elmélet fogalmát. Elmondanád, hogy szerinted mi egy elmélet a tudományban? Utána én is elmondom, mi valójában.
"A gravitációra még mindig nincs semmilyen kimerítő válasz, csupán a hatásait ismerjük. És ez igaz nagyjából mindenre. Hatásairól tudunk sokat, de az eredetéről SEMMIT."
És? Nem is találunk ki csakrákat, hogy megmagyarázzuk, hanem kutatásokat végeznek a tudósok.
"holografikus univerzum elmélet"
Oh, elméleti fizika. A fizika filozófiája minden értelem nélkül.
"Na milyen érdekes, 1 hajszál választja el a tudományt és az ezotériát."
Ezt próbáljátok összehazudni. A plusz (csak elméletben létező) dimenziók se bizonyítanak semmit. Vagy hirtelen unikornisok ugranak elő a semmiből majd?
"A kvantum fizika is sokat lendített ezen a dolgon."
A fizikán, igen.
"Neves tudósok beszélnek manapság olyan dolgokról, hogy esetleg bizonyítást nyerhetnek furcsa dolgok, nem szabad bezárni az ajtókat előtte."
Kik azok a neves tudósok? És ugye tudod, hogy ezek nem hívők max, kutatni akarnak mindent? Ez a jó tudós hozzáállása. És amúgy te miért zárod be az ajtót a fényevés előtt? Végülis csak gyermekek haltak meg miatta!
"Einstein sem volt ateista."
Öhm, jó ezt hinni, mi? ATEISTA VOLT. Ő maga mondta, hogy nem hisz semmilyen természetfelettiben, középiskolás korában már vallástalan volt. Nézz utána.
Amúgy a legtöbb hívő tudós olyan korban élt, amikor nem volt más választása. Meg amúgy is, nem vallási dogmákat hangoztattak, meg természetfeletti baromságokat, hanem TUDOMÁNYOS módszerekkel dolgoztak. És amire nem keptak választ? Ugyanúgy természetfeletti badarsággal magyarázták meg. Pl.: Darwin az élet eredetét isteni eredetűnek vélte.
-----
Részlet A. Einstein 1946-ban írott önéletrajzából:
„A hajszából az első kivezető utat a vallás mutatta, melyet a hagyományos nevelő-oktató gépezet minden gyermekbe beleplántált. Így lettem én is - noha vallástalan (zsidó) szülők gyermeke voltam - mélyen vallásos, ez azonban 12 éves koromban hirtelen véget ért. A népszerű tudományos művek olvasása során hamarosan meggyőződtem arról, hogy a bibliai történetek jó része nem lehet igaz. Ennek következményeként szinte fanatikus szabadgondolkodóvá váltam, amihez az az érzés társult, hogy az állam szántszándékkal hazudik az ifjúságnak. Ennek az élménynek az lett a következménye, hogy bizalmatlan lettem minden tekintéllyel szemben, szkeptikussá lettem a mindenkori társadalmi környezetben élő meggyőződésekkel szemben …”
Vagy Einstein egy másik nyilatkozata:
„Természetesen hazugság az, amit vallásos meggyőződésemről egyesek írnak, s ezt a hazugságot újra meg újra megismétlik. Nem hiszek a személyes Istenben, s ezt a felfogásomat sohasem titkoltam el, hanem mindig világosan kifejezésre juttattam. Ha van valami bennem, ami vallásosnak nevezhető, az a határtalan csodálat, amelyet világunk szerkezete ébreszt bennem, világunké, amennyire azt tudományunk feltárni képes.”
Komolyan ennyire ráértek, hogy egymást cseszegetitek?
Nem mintha közöm lenne hozzá, de ennek így tényleg nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!