Miért van az, hogy az emberek sokkal inkább fogékonyak a hülyeségre, mint az okosságra?
"Erre nem is lehet mit mondani . A hozzád hasonló emberek várják el, hogy más gondolkodjon helyettük . Őszinte részvétem a szegénységi bizonyítványodért :-("
Gondolkodom én eleget, köszönöm szépen. Te vagy az, akinek egy saját gondolata sincs. Csak ezós őrültek ostobaságait tudod szajkózni. Amúgy meg csak a sajnálkozás, meg a személyeskedés megy neked, amikor nem tudsz észérveket felhozni?
A szegénységi bizonyítvány meg annak jár, aki nem fogja fel, hogy mekkora blődségben hisz, HISZ és nem tud semmit. Ez pedig te (is) vagy, az összes természetfeletti-hívő mellett.
Szóval... az eredeti kérdésre visszatérve:
valószínűleg azért, mert a készen kapott hülyeség (legyen az bármi) mindig könnyebben befogadható, mint az az igazság, amit az ember keserves utánajárással maga kapargat össze.
Mi is az az okosság szerinted kedves kérdező?
Hogyan csábítsunk el egy csajt, hogyan szerezzünk minél több pénzt?
Esetleg a tudományt imádod? Ami talán választ adott arra a kérdésedre, hogyan legyél boldog?
Itt már az is megvan mondva, hogy csakrák nincsenek!!!44
ENNYI
Tíz percet meditálna a szerencsétlen nyomorék, de nem!! Inkább okoskodik
"Esetleg a tudományt imádod?"
A tudomány, mint olyan a tudásról szól. Nem hitről és imádatról, hanem komoly tényekről.
"Ami talán választ adott arra a kérdésedre, hogyan legyél boldog?"
Tény, hogy minél butább valaki, annál boldogabb. De nem csak az ostobaság nyújt örömöt.
"Tíz percet meditálna a szerencsétlen nyomorék, de nem!"
Ahogy elnézem, nem szoktál meditálni, kicsi bunkókám. Én igen. De azt is tudom, hogy ez egy "egyszerű" mentális gyakorlat, semmi természetfeletti nem kell hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!