Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy az emberek...

Miért van az, hogy az emberek sokkal inkább fogékonyak a hülyeségre, mint az okosságra?

Figyelt kérdés

2013. jún. 15. 13:27
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
58%
Miért van az, hogy az emberek sokkal inkább mások dolgaival, hitével, érdeklődési körével foglalkoznak, ahelyett hogy a sajátjukkal tennék ezt, és ide jönnek ilyen lenéző kérdéseket feltenni? Az ilyen embereket nem fémjelezném okossággal.
2013. jún. 15. 18:42
 12/33 anonim ***** válasza:
39%
10# Erre nem is lehet mit mondani . A hozzád hasonló emberek várják el, hogy más gondolkodjon helyettük . Őszinte részvétem a szegénységi bizonyítványodért :-(
2013. jún. 15. 18:49
 13/33 anonim ***** válasza:

"Erre nem is lehet mit mondani . A hozzád hasonló emberek várják el, hogy más gondolkodjon helyettük . Őszinte részvétem a szegénységi bizonyítványodért :-("

Gondolkodom én eleget, köszönöm szépen. Te vagy az, akinek egy saját gondolata sincs. Csak ezós őrültek ostobaságait tudod szajkózni. Amúgy meg csak a sajnálkozás, meg a személyeskedés megy neked, amikor nem tudsz észérveket felhozni?

A szegénységi bizonyítvány meg annak jár, aki nem fogja fel, hogy mekkora blődségben hisz, HISZ és nem tud semmit. Ez pedig te (is) vagy, az összes természetfeletti-hívő mellett.

2013. jún. 15. 19:23
 14/33 anonim ***** válasza:
Lám a demokácia csodája . Elhiteti veled hogy szabad vagy, de ugyanúgy ott van a bilincs a kezeden és persze az elméden .
2013. jún. 15. 19:54
 15/33 anonim ***** válasza:
Ezeknek a vitáknak semmi értelmük, ugye tudjátok ti is.
2013. jún. 15. 22:59
 16/33 Antimod ***** válasza:

Szóval... az eredeti kérdésre visszatérve:

valószínűleg azért, mert a készen kapott hülyeség (legyen az bármi) mindig könnyebben befogadható, mint az az igazság, amit az ember keserves utánajárással maga kapargat össze.

2013. jún. 15. 23:23
 17/33 anonim ***** válasza:
Kinek mi a hülyeség? Ami neked hülyeség, másnak nem biztos, hogy az. Ami nekem hülyeség, lehet neked nem. Biztos vagyok benne kérdező, hogy van olyan tevékenységed, álmod, stb. amire én is azt mondom, hogy hülyeség. Pl. a kérdésed is az. Hülyeség, mert semmi értelme nincs a kérdésnek. Tényként állítod, hogy aki hisz a természetfeletti dolgokban, az hülye. Én pl. ateista vagyok de soha nem jutna eszembe lehülyézni egy vallásos embert. Még véletlen se említsd meg, hogy te nem hülyéztél le senkit, mert a kérdésedből csupán ez szűrhető le.
2013. jún. 15. 23:50
 18/33 anonim ***** válasza:

Mi is az az okosság szerinted kedves kérdező?

Hogyan csábítsunk el egy csajt, hogyan szerezzünk minél több pénzt?

Esetleg a tudományt imádod? Ami talán választ adott arra a kérdésedre, hogyan legyél boldog?

2013. jún. 16. 03:17
 19/33 anonim ***** válasza:

Itt már az is megvan mondva, hogy csakrák nincsenek!!!44

ENNYI

Tíz percet meditálna a szerencsétlen nyomorék, de nem!! Inkább okoskodik

2013. jún. 16. 06:32
 20/33 anonim ***** válasza:

"Esetleg a tudományt imádod?"

A tudomány, mint olyan a tudásról szól. Nem hitről és imádatról, hanem komoly tényekről.

"Ami talán választ adott arra a kérdésedre, hogyan legyél boldog?"

Tény, hogy minél butább valaki, annál boldogabb. De nem csak az ostobaság nyújt örömöt.

"Tíz percet meditálna a szerencsétlen nyomorék, de nem!"

Ahogy elnézem, nem szoktál meditálni, kicsi bunkókám. Én igen. De azt is tudom, hogy ez egy "egyszerű" mentális gyakorlat, semmi természetfeletti nem kell hozzá.

2013. jún. 16. 08:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!