Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi az élet értelme?

Mi az élet értelme?

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 03:37
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az élete értelme, honnan tudod, hogy én már nem értem el?
2013. jún. 12. 13:47
 12/25 anonim ***** válasza:
Hát amiket eddig tapasztaltam rólad, és a válaszaidból arra a következtetésre jutottam, hogy te rendkívül megkeseredett és gyülölködő ember vagy, és bár gondolom még fiatal vagy, így ez még változhat, de ha te úgy gondolod, hogy már megtaláltad életed értelmét, és ennek ellenére is így viselkedsz, akkor hát mit is mondhatnék? Nem volt túl értelmes...
2013. jún. 12. 13:53
 13/25 Oversoul 1 ***** válasza:
Nem tudom a választ a Kérdező kérdésére, de a fenti beszélgetés is része az élet értelmének, különben nem lenne... vagy tévedek... de nem, mégsem, biztos így van... :D
2013. jún. 12. 13:57
 14/25 anonim ***** válasza:
Én nem mondtam ilyet, hogy én megtaláltam. Viszont te nem tudhatod, úgyhogy ne írkálj ilyeneket....
2013. jún. 12. 13:57
 15/25 anonim ***** válasza:

Jah de te tudhatod, hogy mi nem az élet értelme igaz? :D

Ha úgy szólsz hozzá egy kérdéshez, hogy lenéző vagy, és destruktív, mit vársz? :D Mindig ezt csinálod, oltogatni próbálsz, ócsárolni, lenézel mindenkit aki nem a te véleményeden van, miért várod el, hogy más nem fog majd veled ugyan így viselkedni?

2013. jún. 12. 14:00
 16/25 anonim ***** válasza:
Ki mondta, hogy elvárom hogy mások szépen beszéljenek velem? Majd pont ezen fogok fönnakadni, hogy ilyen emberek, mint te, akik nem is ismernek, hogy beszélnek velem és mit gondolnak rólam. Lehet, hogy neked a magánélet fogalma itt ki is merül, de nekem szerencsére nem. És én igyekszem a fontosabb dolgokkal foglalkozni. Ez az oldal egyszerű idő elütés, ha épp nincs fontosabb dolgom....
2013. jún. 12. 14:19
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Fontosabb dolgok, mint? Cigányozás meg zsidózás a téren? Vesszen trianon fradi meccsen?
2013. jún. 12. 14:22
 18/25 anonim ***** válasza:
Biológiai, evolúciós értelemben maga az élet, ill. a túlélés. Humán megközelítésben peidg az, hogy valami pozitív nyomot hagyjunk hátra, és hogy jó szívvel emlékezzenek ránk. (Aztán hogy mi a pozitív, az kultúránként változó.)
2013. jún. 12. 15:32
 19/25 anonim ***** válasza:
Talan csak annyi az ertelme, hogy van honnan hazatalalnunk.
2013. jún. 12. 22:09
 20/25 anonim ***** válasza:
Az élet játék.
2013. jún. 12. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!