Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Megírtam volna a jövőmet?

Megírtam volna a jövőmet?

Figyelt kérdés

Régen rengeteg verset írtam,valamiért mindig csak szomorúakat,magányos verseket írtam arról hogy egyedül maradok,be nem teljesült dolgokról,arról hogy eltűnik az életemből az aki fontos és egyedül járom azokat az utakat amiket régen együtt.

Nemrég megtaláltam a verseket,ugyan azok történtek meg amiket leírtam,a sorrend is nagyjából stimmel.

2013. jún. 7. 21:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez tényleg érdekes! Tegyél egy ellenpróbát. Írj csupa jó dolgokról. Szerelmekről, pénzről, szép tavaszi időről. Meg kellene látni, igaz lesz -e.
2013. jún. 7. 22:05
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem, de mivel ezzek a dolgok érdekeltek ( te magad montad ) még tudat alatt is intézheted a dolgaid ugy ahogy versekbe ìrtad, ez vagy te.
2013. jún. 8. 03:04
 3/7 anonim ***** válasza:
36%
Hm, én ültem az ágyon és az ugrott be, hogy ki kéne mennem pisilni. És láss csodát, pár másodperc múlva, már a wc-n is ültem...Hihetetlen. Na most mondja valaki, hogy nincsenek csodák....
2013. jún. 8. 18:27
 4/7 A kérdező kommentje:

Ez nem pár másodperces dolog,évekkel korábban írtam őket,gyökér válaszokat nem kértem,de ügyes vagy hogy egyedül is eltudod intézni a pisilést,remélem a sz*rással is boldogulsz.

Amúgy nem tudom hogy mennyire intézhettem így a dolgokat tudat alatt,már rég el is felejtettem a verseket,csak most nagytakarítás közben megtaláltam őket és beleolvastam.

Az 1-es válaszát meg köszönöm,kipróbálom.

2013. jún. 8. 22:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Ezért van tudat alatt mert nem emlékszel rá :)
2013. jún. 8. 22:48
 6/7 anonim válasza:
Biztos, hogy nem előre megírtad. Vagy véletlen egybeesés, vagy tényleg tudat alatt benned volt ez végig, ezért ez történt... De írj jó dolgokról, hátha..:D
2013. jún. 9. 09:32
 7/7 Antimod ***** válasza:
Tényleg érdemes volna kipróbálni az ellenpólusát - már ha te is úgy akarod. Elképzelhető, hogy tudat alatt előre tudtad, mi vár rád, de az is, hogy tulajdonképpen "szabad repülésben" vagy, de negatív hozzáállással sikerült így alakítanod a sorsodat.
2013. jún. 10. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!