Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A megvilágosodás az véletlenül...

A megvilágosodás az véletlenül jön vagy sokat-sokat tanulsz és úgy?

Figyelt kérdés
Olvastam pl órásmester véletlen világosodott meg és egy csomó mindenki, de ez igaz ? Nem kell tanulni ? Sokat tanultam és még nem vagyok világos :/
2013. jún. 7. 00:10
 1/4 anonim válasza:
Az nem ilyen egyszerű.. én nem értek hozzá, de nem attól fogsz megvilágosodni, ha egész nap olvasol.
2013. jún. 7. 00:37
 2/4 anonim ***** válasza:
25%

erre válaszolj!

ha megvilágosodsz, megáll a tisza a medrében?

nem!!!

szóval hiába érsz te el szellemileg bármit is, ember vagy, enned kell, fizikai szükségleteidet kielégíteni.

mindennek csak akkor veszed hasznát ha már nincs tested, nem ember vagy, mert addig a test börtönében vagy a gondolataid rabságában.

buddha és JÉZUS is ember volt, miután levetették az emberi testüket, lettek csak magasabb lények.

ezen gondolkodj el!

2013. jún. 7. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha ezos maszlagokat olvasol, ne is csodálkozz. Félrebeszélni bárki tud és már meg is van világosodva. (Persze ehhez még jön az, hogy mindenki más sötét, csak ő nem.)
2013. jún. 7. 11:48
 4/4 anonim ***** válasza:
Semmi sem véletlen az Univerzumban. A megvilágosodáshoz vezető út hosszadalmas. Azok az emberek, akik már több (több ezer) inkarnációt megértek, és eljutottak egy spirituális magaslatra, ők könnyen tudnak meditálni, igen, akár gyakorlás nélkül is "bejön" nekik. De aki még nem elég sokszor jött vissza, vagy nem tanult rendszeresen és mindig, azoknak nehezebben jön össze, nekik gyakorolni kell. Viszon majd ha legközelebb születnek, akkor valszeg már menni fog.
2013. jún. 7. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!