Kinek van Eckhardt Strohm féle kristálykoponyája?
Figyelt kérdés
2013. jún. 5. 08:18
1/11 anonim válasza:
Nekem csak Cthulhu szobrocskám van!
2/11 anonim válasza:
Miért érdekel?
Szerintem az egy akkora kamu mint ide Taiföld.
Strohm már több évtizede okítja az atlantiszi kultúrát és milyen érdekes, hogy az utóbbi 2 évben állt csak elő az atlantiszi kristálykoponyákkal, amikor már vagy 6 éve óriási ezo-biznisz a kristálykoponyák árusítása.
Szerintem az esszénus kultúra egy nagyon értékes dolog, de a Strohm egy szélhámos!!!
3/11 A kérdező kommentje:
Van egy látó ismerősöm,a koponyával tud kommunikálni.Akkor valami mégis csak van benne nem?
2013. jún. 5. 09:36
4/11 anonim válasza:
A koponyával való kommunikálást az Indiana Jones 4. részéből csórta el az ismerősöd. Sajnálom, de ő is szélhámos!
5/11 A kérdező kommentje:
Neharagudj de jobban ismerem mint te :D
2013. jún. 5. 11:14
6/11 anonim válasza:
Aha, én viszont felismerem a naiv embereket és nem kell sok a kiderítéséhez, max pár mondat. ;)
7/11 anonim válasza:
Ahn, nekem csak frigyládám és maja naptáram van. Bocsi.
8/11 anonim válasza:
Olyan szinten kamu, hogy egy sima koponyával ugyanúgy tudsz kommunikálni mint a Strohméval. Ehhez nem kell megvenni a Strohmét.
Gondolkodj egy kicsit? Miért most jött elő a Strohm azzal, hogy atlantiszi koponya? 10 éve miért nem voltak a koponyái?
Talált egy újabb bőrt amit le lehet húzni a vak hitű esszénusokról.
9/11 anonim válasza:
Szóval, kedves kérdező, van egy látó ismerősöd, akiről még el is hiszed ezt a maszlagot. Elárulom neked, ez esetben te is látó vagy! Rövidlátó...
10/11 lacika888 válasza:
Úgy látom elég sok itt a szűk látókörü ember muszáj hozzászólnom,az atlantiszi kristálykoponyák nem véletlenül lettek mostanság úgymond piacra dobva ezeket csak Strohm tudja beprogramozni mindig csak 1 van aki programozhatja őket,ismerek olyat akinek van ilyen kristálykoponyája és tud vele a túlvilággal kapcsolatot teremteni ez nem átverés , az esszénus kúltúra valóban egy nagyon értékes dolog én is a teljes jogú tagja vagyok tudom hogy nagyon sok mindennel megtévesztik az embereket viszont hidjék el a valóság az nekünk embereknek szinte felfoghatatlan! Ahhoz hogy valaki mélyebbre ásson az ezotériában nagyon sok időre pénzre türelemre és meditációra van szükség,de aki már leásott az tudja hogy megéri!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!