Ókorban is léteztek tankok? Kitől szerezték ezt a tudást? (képpel)
vagy élt akkoriban egy " Da Vinchi" feltaláló, aki nem csak lerajzolta és leírta a találmányát, hanem meg is építette, vagy pedig egy letűnt civilizáció megmaradt "emléke" és tudása ez a gép, akik sokkal fejlettebbek voltak az ókoriaknál. A képek magukért beszélnek. Ott a kerék, a cső, a gép.
"a hivatalos állásponttal is ütközöl"
Miért? Van hivatalos álláspont arról, hogy jobban hasonlít egy tankra, mint egy babakocsira? Bámulatos.
Szerintem te trollkodod szét a fórumot -.- Nézd meg sokkal valószínűbb hogy sebesült szállító volt azon a két gyenge keréken mint pl tank.
Látsz te füstöt ? nem igaz ? Én vagyok a troll ? Te vagy az ! -.-
Ilyen alapon te látod a sebesülteket a képen? Mert én nem.
"Miért? Van hivatalos álláspont arról, hogy jobban hasonlít egy tankra, mint egy babakocsira? Bámulatos."
Úgy értem a hivatalos történész, archeológus álláspont szerint ez egy faltörő rohambak, nem pedig babakocsi és nem pedig tank.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!