Ti hisztek a szelemekben vagy nem? eszleltetek valamit valamikor?
Figyelt kérdés
Konkret valaszok erdekelnek ezzel kapcsolatban!2013. jún. 3. 00:09
11/20 anonim válasza:
Nem hiszek szellemekben. Furcsát már tapasztaltam.
12/20 anonim válasza:
2-es voltam:nem érzem,hogy az erőteljes dohányszagú valami vagy valaki gonosz lenne. Amikor már nagyon zavar a szag akkor gondolatban kérem menjen a dolgára. Meglepő az is amikor én a cigiszagot érzem olyankor a macskám meredten néz egy-egy pontra.
13/20 anonim válasza:
Ahova néz a macska ott érzel vmi furcsát?lehet azért a dohány szag mert sokkal elötettek tűzesetben halt meg valaki.
14/20 A kérdező kommentje:
Jah!Es mikor erzed eszt???
Minden nap?
2013. jún. 4. 13:14
15/20 anonim válasza:
2,12-es voltam: A cicám velem alszik és rendszerint mindig a fejem fölé és mögé néz megmeredve.Az állat nagyon fél és ilyenkor betakarom a szemét a takaróval,hogy ne lásson.Az erős dohányszagon kívül csak azt érzem nem vagyok egyedül.Ha kérem a látogatómat akkor elmegy.Nem hiszem,hogy ártószándékú lenne inkább mintha próbálna kapcsolatot keresni velem,de én erre nem vagyok,tudok felkészülni. Az önmaga életét kioltó ember felakasztotta magát.Amikor lomtalanítottam a házban akkor találtam összetekeredett,néhol szétvagdosott nagyon vastag kötélcsomót amit a kályhában elégettem. Békességet,nyugalmat szoktam neki kívánni mivel tiszteletben tartom az elhunytakat!
16/20 anonim válasza:
Akkor nem lehet rossz szándékú.amikor a macska feléd mögéd néz,jó vagy rossz jelenlétet érzel?
17/20 A kérdező kommentje:
Velem is volt ilyen kb.8-9 evesen!Sokszor ereztem eros dohanyszagott de minden reggel!Az volt erdekes,hogy akkor meg egy szobaban aludtam a szuleimel de ok semmit sem ereztek!
2013. jún. 5. 16:33
19/20 anonim válasza:
Szellemek nem léteznek. Mármint olyan értelemben hogy a hallotak viszza jönnek. Csak démonok lehetnek és azok léteznek. Ha valaki fél, azt ajánlom olvassa el a 91 es zsoltárt
20/20 Trollpapa válasza:
19-ik ami neked démon az nekünk ártó szellem,aki neked angyal az nekünk jószándékú szellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!