Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ti hisztek a szelemekben vagy...

Ti hisztek a szelemekben vagy nem? eszleltetek valamit valamikor?

Figyelt kérdés
Konkret valaszok erdekelnek ezzel kapcsolatban!

2013. jún. 3. 00:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
Nekem az ágy végén ült és nézte mit csinálok :( sokáig nem tudtam hogy itt van de a napokba egyre erősebben éreztem a jelenlétét-tiszta libabőr vagyok és belebetegszem a tudatba hogy ilyen létezhet...Még a fürdőbe is követett-erről senkinek sem beszélek mert elvisznek a fehérek kényszerzubbonyba :P
2013. jún. 3. 03:08
 2/20 anonim ***** válasza:
Családi házba költöztünk a panelból. Nagyon furcsa:én is dohányzok de időnként nagyon erőteljes dohányszagot érzek a legtöbbször amikor pihenni szeretnék általában déli 12 óra vagy egy órával később.A dohányszagot akkor is érzem amikor frissen mosom a hajam és a szundikáláshoz átöltözöm.A házban korábban öngyilkos lett a háztulajdonos ,még nem kérdeztem meg a törzslakóktól,hogy dohányzott-e az aki önmaga életét kioltotta?
2013. jún. 3. 03:43
 3/20 anonim ***** válasza:

Mi nyáron költöztünk új házba.amikor a szobámba léptem,éreztem hogy van ott valami különös.nemrég vettem észre, hogy esténként vagy amikor egyedül vagyok valaki követ,figyel.néha hangokat hallok a

sarokból.érzem hogy ott van.felszenteltetni. nem merem,bolondnak nézn

2013. jún. 3. 07:29
 4/20 anonim ***** válasza:

Mi nyáron költöztünk új házba.amikor a szobámba léptem,éreztem hogy van ott valami különös.nemrég vettem észre, hogy esténként vagy amikor egyedül vagyok valaki követ,figyel.néha hangokat hallok a

sarokból.érzem hogy ott van.felszenteltetni. nem merem,bolondnak néznének a szüleim

2013. jún. 3. 07:29
 5/20 A kérdező kommentje:

És szerintetek mi lenne ha szembe néznétek vele ????

Erzitek,hogy gonosz vagy ilyesmi ????

2013. jún. 3. 10:22
 6/20 anonim ***** válasza:
Én nem hiszek a szellemekben,de egyszer kisgyerek koromban hazajöttem az iskolából és kintről egy sötét alakot láttam átsuhanni az ablakban,azt gondoltam biztos a szüleim,de bementem és nem volt otthon senki,tudom nem tűnik nagy dolognak de bennem valahogy megmaradt.De azóta az utóbbi 10 évben semmit nem észleltem.
2013. jún. 3. 11:04
 7/20 anonim ***** válasza:
Nem érzem gonosznak, de idegesít hogy nem beszél...De nem hinném hogy ártó szellem lenne. csak beszélne már agy hagyna magamra ha nem akar de így rossz :(
2013. jún. 3. 12:38
 8/20 A kérdező kommentje:

Ebben az esetben Muszaj kockasztatni!Meny Utana mikor meghallod vagy amikor halasz valamit kapcsolj be Diktafont!

Egy szellem nem arthat!Legfeljebb ha nem hiszel jezusban!

Mindig ha ilyet eszlelsz akkor mond magadban''Az ur az en pasztorom nem szukolkodom meg ha a halal arnyekaban jarnek is o ott is velem van''...!

2013. jún. 3. 14:46
 9/20 A kérdező kommentje:
Mert szellemek leteznek ! Ez 100 % !
2013. jún. 3. 14:48
 10/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom.szerintem gonosz,mert félek tőle.de szembeszállni nem merek:(
2013. jún. 3. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!