UFO vagy Gömbvillám?
Figyelt kérdés
Láttatok már Gömbvillámt? Este kint voltam cigizni és enyhén villámlott valami a felhők fölött, meg körkörösen mozgott.2013. máj. 29. 23:01
1/4 anonim válasza:
Nem láttam még gömbvillámot. Keringőző UFO előbb lehetett, mint gömbvillám. Utóbbiról nem tudom, szokott-e körkörösen mozogni. A légköri viszonyok ismeretében, lehetett villámlás.
2/4 anonim válasza:
"A gömbvillám avagy régies nevén a matató ménkű egy kifejezetten ritka, vélhetően elektromos jelenség; a troposzférában előforduló elektromos kisülések legritkábban megfigyelt fajtája. Alapvetően egy fénylő, változatos alakú, de általában gömbszerű, a többi villámhoz képest lassú mozgású és hosszabb életű, rendszerint földközeli objektum."
És így néz ki:
Tehát lehetett.
3/4 A kérdező kommentje:
Tavaly nyáron is láttam hasonlót a felhők között, de az kifejezetten gömbszerű volt. Para.
2013. máj. 30. 17:06
4/4 anonim válasza:
Az gömbvillám volt és a számodra UFO, mivel ami repül és nem azonosítható számodra, azt szokás UFónak nevezni.
Az UFÓ nem azonosítható repülő tárgy.
Persze amikor felismered, már nem ufó a neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!