Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hívők/szkeptikusok! Egyszerű...

Hívők/szkeptikusok! Egyszerű kérdés: mi a véleményetek az ide névvel írogató válaszolókról és kérdezőkről?

Figyelt kérdés

Amolyan esti lazítós kérdés!

Csak puszta kíváncsiság, gondolom válaszok,kérdések alapján egy kisebb kép ki van alakítva mindenkiről :D

És ezt csak olyanoktól kérdezem akik folyamatosan nézik, olvassák a topikot, válaszokat, kérdéseket.

Aki visszatérő vendég látja hogy kik kommentelnek. Én is emlékszem, hogy ki mit írt már nagyjából, milyen témákhoz.

Hívők egy része:

George Adamski,Orsitsch Mária,Súr,nemelfogult,Haggard

Szkeptikusok egy része:

Karbonát,adfgrzhn,Scavenger,Poliateista,montihun

A kettő közt "ingázók", legalábbis úgy vettem észre:

Stilness,Biktop,Wadmalac,Antimod,Murr

Ilyenekre gondolok hogy pl. X jó válaszokat ad, mert ...stb. Y viszont szerintem elfogulatlan, mert ...stb.

Természetesen nem soroltam fel mindenkit, bárkiről lehet írni! Ja, és ilyenkor sajnálom hogy nem ír mindenki a felhasználó nevével, de folyamatosan válaszolgat. Nem érte miért kell rejtegetni hisz úgyis csak egy felhasználónév!

Nem személyeskedés céljából tettem fel a kérdést, csak kíváncsi vagyok kiről mit írnak.

2013. máj. 23. 20:10
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Rég jártam erre... A nevek se ismerősek. :D
2013. máj. 23. 23:16
 12/17 A kérdező kommentje:
11-es egy beképzelt orrát fennhordó,lenéző szkeptikus
2013. máj. 23. 23:45
 13/17 anonim ***** válasza:

11 :)) ez jó!

egy szerencsétlen vándor

2013. máj. 24. 00:08
 14/17 anonim ***** válasza:
62%

Csak arról írok, akinek emlékszem jó pár kommentjére, előre elnézést mindenkitől :)

Adamski: láttam tőle értelmes megnyilvánulásokat, bár a legtöbb dolgával nem értek egyet, kezdve az ősi idegenes témával.

Orsitsch Mari: valamelyik komolyabb troll következő inkarnációja. Hamarosan eltűnik a sok piros kéz miatt és megjelenik a következő néven.

Súr: az örök rejtély, kevesen írnak akkora baromságokat, ráadásul olyan hosszan és kitartóan, mint ő. Ugyanakkor olykor-olykor értelmesen is megnyilvánul, és én kitartok amellett, hogy egy rendkívül ügybuzgó troll.

Karbonát, Stillness, adfg..., Scavenger, montihun: többnyire korrekt dolgokat írnak, kedvelem őket.

Poliateista: általában tetszik, amiket ír, de feleslegesnek érzem a provokálós kérdéseit.

Wadmalac: egyik kedvenc kommentelőm, valódi szkeptikus (a rendes értelemben, nem úgy, ahogy a fórumon használják ezt a fogalmat).

Antimod: messze kimagaslik értelemben az ezós átlag közül, és jól lehet vele vitázni. A nézeteivel nem értek egyet, de annyi baj legyen.

2013. máj. 24. 10:03
 15/17 anonim ***** válasza:
#11: Hát ez kur­va jó, nagyon tetszett! Pacsi.
2013. máj. 24. 10:05
 16/17 anonim ***** válasza:
29%
15# Jah az a lényeg hogy egy ufo rovatban az ufóhívők a trollok . Tök logikus ...
2013. máj. 24. 11:11
 17/17 A kérdező kommentje:

14-es köszönöm az elemzéseket! :) ilyeneket vártam

16-os Mária, egyetértek...

2013. máj. 24. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!