Boszniai piramisok kamu-e avagy sem?
Minden ott kezdődik, hogy semmi sem egyértelmű. Épp ezért érdemes elmenni. Én nem hagynám ki az alkalmat. :) A piramisok szerintem megkérdőjelezhetetlenek, mert hogy 'azé egy piramis elég nagy, nem lehet azt mondani hogy nincs. A mögötte rejlő okokért érdemes elmenni, tájékozódni. A rejtélyessége miatt az élienmániások azonnal mutogatnak, hogy 'hú, földönkívüliek, a történészek pedig az Inkákhoz vezetik vissza őket az építészeti stílus miatt úgy emlékszem.
Saját magadért sztem érdemes megnézni. :)
Első =DDDD EGYÉRTELMÜEN.
Nos, kedves kérdező. Ha anyagi helyzeted lehetővé teszi, akkor mindenképp érdemes elmenni szerintem. Most ha azt mondom, hogy nem piramis akkor nem nem mész el, ha meg azt mondom, hogy az akkor igen?
Ennyire könnyen lehetne irányítani? :D Hát ne mi döntsük már el, hogy most elmész-e, vagy sem... Hogy érzed, érdemes oda menned? E szerint dönts, ne másokra hallgass.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!