Ti hisztek a sorsvan mármint hogy minden megvan irva a nagykönyvbe a datoja leveleken vagy valami ijen hejeken? Amm szerintetek a datojalevél az igazdolog vagy egy kamu ezis? (amm nem biztos h datoja levél)
Én több mint 15 helyesírási hibát találtam a kérdésedben.
Sajnos neked ez van megírva a sors könyvébe. De ha megtanulnál helyesen írni, akkor már is hibás lenne a sors könyve.
Hallottam erről, gecinagy kamu. Soha senkinek nem mutatják meg a leveleket, egy csomó adatodat alapból meg kell adni, aztán hosszú ideig kell várni, miközben kicsit utánanéznek a dolgoknak.
A másik az, hogy ha utánaszámolsz, látszik, hogy reménytelenül nagy számokról van szó. A Földön hétmilliárd ember él, és ez csak az aktuális népesség, ha mindenkinek le van írva egy levélre a sorsa, az magában foglalja a múlt és a jövő nemzedékeit is, tehát ennek sokszorosa lesz a szám. Abszurdum, ostobaság, sőt, faszág erről akár komolyan beszélni is.
A másik az, hogy a sors is nagy kamu, a gyengék mentsvára.
Ignoramus
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!