Mennyire tartjátok hülyesegnek ezt az idezetet:" Ha valakivel almodsz az rad gondolt elalvas elott? "
Figyelt kérdés
2013. máj. 12. 08:33
11/17 anonim válasza:
inkább arra javítanám ki: ha valakivel álmodsz, arra Te gondolsz elalvás előtt.
hol befolyásol, hogy ő mit gondol, nem is tudod...
az agyad próbálja kipihenni magát, feldolgozza a napi infókat és kész, szóval ez az idézet marhaság
12/17 anonim válasza:
Akkor ezek szerint rám tegnap egy korrupt politikus gondolt, aki meg akart ölni. Hm...
13/17 anonim válasza:
Ez így túl egyszerű lenne mellesleg jelen helyzetemben nem sokat érnék vele ha így is lenne. ~_~
14/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy Paul Bettany rám szokott gondolni elalvás előtt... Na meg ott van az időeltolódás is nem?
15/17 anonim válasza:
Na én pont ma szűrtem le a következtetést, miszerint legtöbbször azzal álmodunk, akire gondoltunk elalvás előtt, ill. a történések is befolyásolják.
Én az este Metallica videókat néztem, meg egy interjút James Hatfield-del, és szerepelt az álmomban, ráadásul angolul beszélgettünk :D
16/17 anonim válasza:
Nahát, akkor ma délután minden ismerősöm rám gondolt, mindannyian ott voltak az álmomban :DDD
17/17 anonim válasza:
15: true story, aznap interjúkat néztem Paul Bettany-val
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!