Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Dimenziok/letszintek ertelmeze...

Dimenziok/letszintek ertelmezese ezoterikus szempotbol?

Figyelt kérdés

Tudjuk, hogy az Ido a 4 dimenzio.

Lehetseges, hogy a Gravitacio a 3.d

a Magnesesseg a 2.d

az Elektromossag az 1.d ?

Az 5.d a Hang,

a 6.d. pedig a Szin lenne ?

Mindegyik dimenzio meroleges az elozore.

Mindez csak otlet az analogikus gondolkodas jegyeben. Mi a velemenyetek ?

2013. máj. 7. 00:22
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:

Dehogynem, itt a kérdező, feltett pár kérdést, te meg jöttél a fizikai maszlagoddal, mintha azokat nem ismernénk. Összefüggéstelenül beszélsz, és érvelni sem tudsz.

De akkor vegyük szépen sorjában,

1, igen bajban vagyunk. Az emberek érték rendszere totálisan elmebeteg, pusztítjuk a saját bolygónk, a saját fajunk, mindent ami körülöttünk van.

2, az atom bombád a tudósaid egy bomba kedvéért találták fel, ugyan úgy, ahogy szinte minden fejlesztés a katonaság kedvéért történt.

3, A számítógépem (ha egyáltalán olyan égető szükségem is lenne rá), mehetne rengeteg féle fenntartható, környezet barát energiával is. De azzal megy, mert a te fajtád szarik rá, hogy mi lesz a nukleáris hulladékkal.

4, A szemetet maximum te szórod szét, én meg felszedem utánnad. Vaktába ne lövöldözz, még a végén célt tévesztel.

5, Nem tudják hogy működik a gravitáció, de ismerik? Micsoda??? Te tudod mit írsz? Annyit tudsz, hogy dolgot vonzanak dolgokat, de miért? Hogyan? Honnan jön az az erő? Mi közvetíti? Stb. Nem ismerik. Halvány lila gőzünk sincs mi a gravitáció, csak annyit tudunk, hogy milyen hatással van a fizikai világra. Ez kb. olyan, hogy tudom, hogy az atombomba kinyír egy csomó embert, de hogy, hogy, miért, stb. azt nem. De ismerem az atombombát, tudom mi az. Baromság

6, Nem mondtam azt, hogy tudniuk kellene, egy szóval nem írtam ilyet. Azt mondtam, hogy ne akard úgy beállítani magad, mint aki tudja mi az, mert fogalmad sincs, ahogy nagyjából senkinek sem. Tipikus emberi viselkedés, hogy azt gondolja dolgokról, tudja mi az, miközben fogalma sincs. De azért faszán beállítja a dolgot, úgy, mintha tudná miről beszél. Én csupán erre világítottam rá, és kizárólag a te szellemi korlátoltságod miatt van az, hogy nem fogtad ezt fel.

7, Én azt sérelmezem, hogy az adó forintjaimból kisérletezgetnek azok a nagyhatalmak, akik közben pofátlan módon zsákmányolják ki a föld lakosságának nagy részét, gerinctelen módon, majd az ők tőlük elvett javakból felfegyverkeznek, és még ki is írtják őket. Fantasztikus! Mind ezt a demokrácia, a nép nevében !!!

Nevezhetsz akárminek, de nem elfogadható az, hogy olyan dolgokra költik a pénzt, aminek évtizedek óta NEM LÁTJUK GYAKORLATI HASZNÁT, miközben gazdasági válság címszó alatt tesznek lehetetlenné családok millóit.

Továbbá, a te nézőpontod szerint az is rendben van, hogy nem ismerjük saját bolygónk nagy részét, tele szemeteljük a bolgyót, sőt, nem csak a bolygót, hanem már a kibszott környékét is, mindenféle felesleges, még csak nem is a tudomány alkalmazásával kapcsolatos vackokkal.

Felfoghatnád, a tudománnyal nincs baj, azzal van a baj, hogy a nevében vesznek el a néptől javakat, azért, hogy a fejlesztésekkel ölhessenek, meg hasonlók. Király.

8, És miért magyarázzam el én, hogy működnek azok a dolgok, mint pl. a monitor? Hát mittudom én? De én nem is állítom be úgy magam, mintha tudnám miről van szó. Egyébként lehetséges többet tudok azokról a dolgokról, te mint a gravitácioról.

Még is, amikor EZOTERIKUS témakörben felvetődik a téma, te ide jössz, és full materialista, földhöz ragadt fizika könyvből tanult dolgot ide írod, miközben MI IS TANULTUNK FIZIKÁT, ÉS HA ARRA LETTÜNK VOLNA KÍVÁNCSIAK, AKKOR BELENÉZTÜNK VOLNA ÚJRA. NYILVÁN NEM ARRA VOLTUNK KÍVÁNCSIAK, UGYE? De te nagyon okosnak, meg intelligensek érezted magad, hogy zero saját gondolattal, lexikális "tudás"-al beböfögted magad a topikba, aztán még felháborodtál amikor megmerték neked említeni, hogy szarunk rá, hogy mi van a fizika könyvben. Neked kellene magadba nézned! Részemről lezártam a témát, mert nyilván neked meglesznek a kis kontráid, és tipikus ember lévén nem fogsz engedni a saját illuziódból, és nem az én dolgom, hogy elmagyarázzam neked, hogy nézz reálisan a dolgokba. Olvasd a fizika könyvedet, sajátítsd el a hatalmas tudást, amit az emberiség felhalmozott, aztán vedd gyakorlati hasznát. Neked erre van szükséged, nekem viszont nem. 2 fajta ember létezik tudod, az egyik megy a csorda után, a másik meg megnézi mi van a csordán kívül.

2013. máj. 9. 11:44
 22/38 anonim ***** válasza:

" Évszázadokkal ezelőtt az embereknek nem kellett aggódniuk ennyit, mint a mai nak, azt csináltak amit szerettek volna, valójában szabadok voltak, boldogok. A mai ember gürcöl egész nap azért, hogy legyen évente 3hete kikapcsolódni, meg enni. "

Évszázadokkal ezelőtt a felnőttkort elérni volt teljesítmény, ennyit az aggódásról. Kb. ugyanennyire voltak valójában szabadok és valójában boldogok is az emberek.

Így könnyű beszélni, hogy már úgysem lehet cserélni velük.

Kb. 30 évvel tovább élhetsz, hála az ember kíváncsiságának, hogy megértse a világot. Semelyik vallás, ideológia, filozófia, bölcselet, ezoterikus humbug nem tudott még csak hasonló eredményt sem elérni. (De persze folyamatosan felhasználják a tudomány eredményeit, hogy a legitimitásukat alátámasszák.)

A harmadik világ nyomorát sem tudósok cseszték el.

Az LHC pedig csak egy pár filléres hobbi az egyházak, a hadviselés, és a jóléti társadalom fenntartásához képest.

2013. máj. 9. 13:32
 23/38 anonim ***** válasza:

Elképesztően buta vagy. Csak két kérdésem maradt:

1- Miből adózol te antiszociális, iskolaundorral vergődő pisis?

2. Van akár egyetlen darab agysejted is, akinek feltűnt, hogy az én szövegemet hajigálod vissza nekem, mintha te találtad volna ki, miközben épp 0 darab érvvel támasztod alá az állításaidat azután, hogy azzal vádolsz, hogy én teszem ugyanezt?

Nekem egyébként azért nem kell alátámasztanom, mert kb. olyan szintű dolgokat mondok, hogy levegőt lélegzel. Ezt ugyan minek támasszam alá? Nem elég egyértelmű? Ezzel szemben de azt állítod, hogy minden tudós hülye, mindenből fegyver lesz és mindenki elpusztul, meg elszennyeződik, a többi hárommilliárd, hatszázezer dolgot, ami nem erre utal, meg le se szarod.

2013. máj. 9. 13:36
 24/38 anonim ***** válasza:

Mit hajigálok én neked vissza?

És igen, szerintem a régi embereknek nem kellet azért aggódniuk, hogy napi 10óra munka után, még a házát amit ő épített elveszik alóla.

Mi az hogy miből adózók? A munka béremből esetleg?

Te képtelen vagy érvelni, ilyen abszolut értelmetlen dologgal jössz, hogy régen mennyit éltek az emberek? Esetleg a sötét középkorban keveset, valóban.

Könnyü beszélni a szardarab átlag életkorról, mikor háborúk sokasága tarkította a múltat...

Tisztában vagy vele, hogy a mai betegségek igen nagy százalékát a modern civilizáció által létrehozott körülmények okozzák, ugye? Tudod mennyivel több a légúti megbetegedés, mint régen? Tisztában vagy vele, mennyivel több a szív és érrendszeri megbetegedések száma? Tisztában vagy vele, mennyivel több a mentális betegségek száma? Tisztában vagy vele, mennyivel több a különböző ízületi megbetegedések száma? Stb.

Kis barátom akkora bakot lőttél, mint az állat. Egészség ügyel jönni, mikor az a legnagyobb katasztrófája ennek a világnak...

A mai világban többszöröse a beteg emberek száma, mint anno, nem véletlenül. És elég ha megkérdezed nagy apád, hogy mikor volt az élet boldogabb, majd ő mesél neked, hogy az ő idejében az emberek hogy éltek, meg most. Ha hiszed, ha nem, még a szaros kommunizmusban is jobb volt az általános jókedv, mint ma. És én nem 50évvel ezelőttről beszéltem.

De egyébként felesleges veled vitatkozni is, mert láthatóan fiatal vagy még, aki előtt ott lebeg az illuziója a "én is lehetek még gazdag, és elismert" mesének, ezért még magadnak sem vagy képes beismerni, mi folyik a világban.

És akkor feltesztem a kérdést még 1x, mit löktem én neked vissza? :OOO

Szövegértés 1-es?

2013. máj. 9. 15:06
 25/38 anonim ***** válasza:
Te hülye. Már azokat is összekevered, akik neked írnak :D Nem esett le, hogy az nem az én kommentem volt? :D Szövegértés, helyesírás, házi feladat pisiske :D
2013. máj. 9. 15:26
 26/38 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy a tudomány kever dolgokat, nem az ezotérikusok. Ráfognak dolgokat, pl aszt mongyják tutják mi a gravitáció, mer Nevton szerint tömegvonzás volt, de már ez tutjuk, teljesen hüjség. Ma aszt hiszük téridőgörbület, de 100 év mulva már erre is asz mongyjuk marhaság.

Ez a tudomány baker !

2013. máj. 9. 15:46
 27/38 anonim ***** válasza:
0%

En a fikizusi dimenziok miatt nem aggodnek, mivel az ezoterikus tudat surusegi szintek sokkal fontosabbak. 7 szint van.

!. Novenyek, kovek, viragok, stb

2. Allatok

3. Emberek

4. Felig fizikai, felig eteri lenyek

5. Ide megy minden lelek halal utan

6. Fobb lelek csoportok (nulla fizikalitas, pl. emberiseg egy lelek csoport)

7. Egy mindenki es mindenki egy/Isten/ Nirvana, stb stb

2013. máj. 18. 08:15
 28/38 anonim ***** válasza:

Ez mekkora f@szság amit utolsó írt!

Poliateista

2013. máj. 18. 10:35
 29/38 anonim ***** válasza:

Koszonom a bokot a 28-asnak.

Nem, nem faszsag es nem vagyok semmifele ateista, sot...

2013. máj. 19. 06:47
 30/38 anonim ***** válasza:

Nem te vagy ateista hanem az az én nevem.Ezo toplistán vagy bármelyik toplistán meg lehet keresni.

És de,f@szság.Mi hasonlóság lenne egy kő és egy növény között,ami miatt egy dimenziót érdemelnek?Tudod te hány milliárdszor bonyolultabb a legegyszerűbb eukarióta sejt,mint egy kő?

Kérlek pontról pontra bizonyítsd az állításaidat,mint ahogy én is tette az 5-ös kommentemben.

Poliateista

2013. máj. 19. 10:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!