A nők mért hisznek jobban az ezotérikus dolgokban?
Figyelt kérdés
Mért lehet velük minden hülyeséget elhitetni?2013. márc. 16. 12:57
1/10 anonim válasza:
Ez szerintem sztereotípia,de most hogy mondod...Hát,nem tudom de férfiaktól is hallok szép számmalo baromságokat.
Különben talán inkább privátban válaszolok (ha rájövök) mert nem akarom hogy az ezotéria topik összes hölgyeménye lehúzzon 1000.-nek a toplistán.
Poliateista
2/10 x) válasza:
Szerintem ez azért nem igaz. Ha megnézed a híres ufókutatókat például, nagy részük férfi.
3/10 anonim válasza:
Mert érzékenyebbek. Bár én metafizikailag érzékeny férfiakat is ismerek, többet is.
4/10 anonim válasza:
Az ufoknak és földönkívülieknek nem sok köze van az ezotériához.
6/10 anonim válasza:
Könnyedebb az elméjük, nem görcsölnek rá a lineáris gondolkodásra, szeretik az intuitív "segítőt", és jó eredménnyel használják pajkos kis fruska koruk óta. Ettől is csak jobban szeretjük őket. Kár, hogy kisebbfajta kulturális tabu a férfiak számára, hogy mentorukká fogadjanak néhány nőt, kezdve az anyával és a nagymamával, folytatva a feleséggel és a saját lányaikkal, ha vannak.
7/10 anonim válasza:
A férfiagy racionálisabbra sikeredett az evolúció során. Őket nehezebb bevinni az erdőbe mindenféle "tudománytalan hülyeséggel".
8/10 anonim válasza:
Ez általánosítás, én pl nem hiszek az ilyesmikben, velem ellentétben viszont ismerek egy pár férfit, akit az orránál fogva lehetne vezetni ilyen marhasággal. :/
Nők és férfiak közt is vannak ilyenek sokan.
9/10 anonim válasza:
Mert ők (általában) lunáris, holdszerű természetek.
10/10 fanyar válasza:
Nem racionális gondolkodásúak, hanem érzelmi vezérléssel tájékozódnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!