Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez lenne a vonzás törvénye?...

Ez lenne a vonzás törvénye? (bővebben lent, remélem nem lett hosszú a magyarázat)

Figyelt kérdés

Nem nagyon hiszek benne,de történt pár dolog:

-rengeteget gondoltam egy srácra,és arra hogy milyen jó volna vele,de már rég nem beszéltünk és így bizonyos tulajdonsági elhalványultak bennem,mostanában megint az eszembe jutott,és egy azoknak a dolgoknak(haj,stílus,zenei ízlés,szem,testalkat,nagyjából az arc)megfelelő ember hirtelen belépet az életembe

-eljátszottam a gondolattal hogy mi lenne ha az egyik barátnőm szerelmet vallana nekem,mivel tudom hogy bi,erre most hogy jobban megvolt bennem a dolog szerelmet vallott

Egyik ismerősöm azt mondta hogy ez a vonzás törvénye,de akkor nem értem hogy miért nem az lépet be az életembe akit szerettem volna,és miért csak egy hozzá hasonló.

Tudnátok többet mondani erről?És pontosan mi az a vonzás törvénye és hogy működik?Keresgéltem a neten,de sok helyen zavarosan írják le,az itt lévő kérdések nagy részére meg csak trollok válaszolnak,és nem igazán írják le hogy mi is ez.

2013. máj. 1. 00:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem bonyolult és félremagyarázós film a Titok.

Rossz az a hozzáállás, hogy MÁSOK SZERINT milyen.

Nézd meg, tapasztald meg a dolgokat, és magadtól jössz rá.

na ez az igazi vonzástörvénye.

2014. márc. 26. 02:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Aki sikeres, az erre ráfogja, hogy na ezért sikeres,

aki meg nem, arra meg ráfogják hogy azért nem, mert rosszul meditál.

Én 10 éve gondolok, meg álmodok arról hogy összejön kapcsolat olyan csajjal akibe szerelmes lehetnék, és nem sikerül.

Az aki tetszik az mindig elutasít, aki nem utasítana el, azok mindig éppen nem az én eseteim.

2014. ápr. 6. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!