Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Ez az álom azt jelenti?...

Ez az álom azt jelenti? (hosszú magyarázat)

Figyelt kérdés

Össze vesztem egy... számomra fontos szemèlyel. Rá 2 nappal volt egy igen furcsa álmom, és szerepelt benne.

Egy általam még sosem látott helyiségben játszódott, este. Nem tudom mit kerestem ott. Emberek feküdtek a földön, betakarozva. Èn az egyik sarokban ültem, mikor hirtelen "berontott" a szobába az egyik osztálytársam, nyomában az osztályfőnökkel. Az utóbbi kezèben egy műanyag vaddisznófej volt. Elkezdtek valamin veszekedni, majd amilyen gyorsan bejöttek, úgy távoztak is. Ekkor ésrevettem egy másik sarokban, azt a bizonyos személyt (lányt). Ő is be volt takarózva, aludt. Odamentem hozzá és leültem mellé, erre felébredt. Rámmosolygott és elkezdtünk beszélgetni (hogy miről, azt nem tudom).

Egy kicsit utána néztem ès arra jutottam, hogy ez azt jelentheti, hogy ki kellene békülnöm vele (amugy is megtenném). Szerintetek?

2012. nov. 14. 17:31
 1/4 anonim válasza:
szerintem békülj ki vele ha enyire fontos neked
2012. nov. 14. 17:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Összevesztél a fontos személlyel,a többiek csak hallgattak,és csöndben voltak.Amíg be nem nyitott az osztálytársad akinél a bosszú keze volt.De miután az osztálytársad elmegy, kibékülsz a fontos személlyel :D
2012. nov. 14. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért jelentené azt? Ez nem egy parancs, ez egy álom. Nem azt jelenti, hogy ki kell békülnöd vele, hanem azt, hogy ki akarsz békülni vele.
2012. nov. 14. 21:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát mondhatjuk, hogy jó irányba ösztökél az álmod, az értelmezése pontosabban; beszélgetni kell, az sokmindennek a megoldása ám! Nemmellesleg a legkézenfekvőbb. Emberek vagyunk, van képességünk a szóbeli kommunikációra - éljünk vele. Látszólag magától értetődő, mégsem élnek vele sokan. Hármasnál a pont.
2012. dec. 3. 06:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!