Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elkezdtem látni az emberek...

Elkezdtem látni az emberek auráját. Mindig is érdekeltek az ezoterikus dolgok, de ez inkább idegesítő, mintsem érdekes. Sokszor az ember arca helyett az auráját bámulom. Valaki aki szintén látja az aurát tudna tanácsot adni, hogy hogy szokjak hozzá?

Figyelt kérdés
Kiskoromban is láttam az aurákat, de egy időre megszűnt, most újra elkezdtem látni.Főleg akkor nagyon erős valaki aurája ha sötétebb van vagy ha gyors mozdulatokat tesz az illető.Érdekes.

2013. ápr. 30. 15:08
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én csak az ujjaim körül látok egy kb fél centis fehéres sávot ha meredten nézem, nagyon érdekes, bár án is látnám mások auráját.
2013. máj. 1. 07:52
 12/15 anonim válasza:
100%

Keress rá a szinesztéziára, érdekes dolog.

[link]

2013. máj. 2. 10:04
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Fenykepeken, videofelvetelen is latod az aurat?

Milyen messzire kell lenned az embertol, hogy lassad?

Latsz az auraburokban vibralo alkzatokat (pl. hegyes, cikazo nyilat, pokszeruseget, hasonlot?)

Elarulnad hany eves vagy ?

2013. máj. 8. 00:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Adottság, vagy megszerzett tudás, mind 2 lehet. Te ha már gyermekkorod óta láttad akkor előző életedben fejlett lehettél, nem kell ezért senkinek irigyelnie téged. Megtanulható csak valakinek könnyebben (előző élete miatt) valakinek meg nehezebben lehet elsalyátitani. Én magam is megtanultam látni bár még nem olyan szinten ahogy azt elvárom magamtól :3

Hozzászokod pedig csak akkor kell ha nem tudod/akarod megtanulni kontrollálni.

2013. máj. 17. 13:58
 15/15 anonim válasza:
89%

14/L vagyok, és már jó par éve látom az aurákat. én őszintén szólva már megszoktam, de régen engem is zavart. elmondom az én megfigyeleseimet, ha megengeded. én nem fél méterre látom az aurákat. és úgy látom, hogy vagy egy pár centis aura végig az ember körül, és van egy szélesebb korvonal is az emberi test körül úgy, ahogy te is, kb fél méterre.

én úgy látom, hogy aura színe akár másodpercenként megváltozhat. utánanéztem az aura színeinek, de van, amivel nem értek egyet. például mindenhol azt olvastam, hogy az aura kék színe nyugalmat áraszt az emberből. ezzel ellenben én úgy figyeltem meg, hogy hogyha valaki kiabál, akkor neki mindig nagyon de nagyon erős kék színű az aurája.

én élőben, és képeken egyaránt látom az aurákat. de nem csak ember van, hanem embernek, állatnak, tárgyaknak is van.

nem mindig látom, van amikor nem. de "bekapcsolni" bármikor tudom, "kikapcsolni" nem tudom soha.

írj, ha szeretnél beszélni róla:)

2014. febr. 12. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!