Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mire jó az irányított meditáció?

Mire jó az irányított meditáció?

Figyelt kérdés

Lehet hogy ostoba kérdés,de tudtommal a meditációnak az ellazulás,az hogy lemenjünk alfába a lényege és hogy teljesen felszabaduljunk,ne gondolkodjunk,az irányított meditációval viszont ezt nem igazán lehet megoldani.

Nektek mik a tapasztalatotok róla?

2013. ápr. 29. 19:52
 1/4 anonim ***** válasza:
55%

Az irányított meditáció arra szolgál, hogy mások irányíthassanak téged.

Még, mikor ellazulsz és próbálsz mindent elengedni, akkor is irányítanak.

érted már, miben vagy?

Nem létezik nagyobb aberráció az ember társadalmában,

mint a másik irányítása iránti vágy aberrációja.

2013. ápr. 30. 00:26
 2/4 anonim ***** válasza:
LOL súr. Ha még nem vetted volna észre, nincs szabad akaratod :D Egyáltalán nincs. A természet rendjének nem tudsz ellenálni, próbálkozhatsz, próbálhatod letagadni a történéseket, de az csupán illuzió.
2013. máj. 1. 09:20
 3/4 A kérdező kommentje:
Én hiszek a szabad akartban,meg nem tudom hogy az irányított meditáció mennyire gátol,én eddig csak olyanokat találtam amik önbizalomra és "szerelmi vonzásra" terjedtek ki,de igazából a gyakorlati haszna érdekelt.
2013. máj. 1. 11:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor te még barátom a sötétségben botorkálsz. Keress tovább
2013. máj. 1. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!