Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg a halak a legszerencsé...

Tényleg a halak a legszerencsétlenebb jegy?

Figyelt kérdés

[link]

Én is az vagyok, de eddig ez volt a leglerombolóbb írás a halakról. A maradék önbizalmam is elment.

2013. ápr. 17. 01:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Egyrészt erőteljesen befolyásol az aszcendens, illetve egyéb asztrológiai dolgok, ezeket nem vágom annyira, de neten utána tudsz ezeknek nézni. Másrészt a horoszkóp csak egy születéskor kapott "alapcsomag", ami tudatos vagy tudattalan hatások következtében erőteljesen módosulhat, bizonyos tulajdonságok megszűnhetnek, és újak is létrejöhetnek. Szóval nem egy előre megírt, megváltoztathatatlan dolog.
2013. ápr. 17. 17:41
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem a Kata meg az Elemér a legaljasabb, a legszerencsétlenebb meg az István és Krisztina.
2013. ápr. 17. 19:15
 13/16 anonim ***** válasza:

Olyan nincs,hogy szerencsétlen jegy,de,hogy ők a legelvontabbak az egyszer tuti...mintha nem is evilágon lennének.

Van,aki pl odaáig van a halak jegyért,ált.a bikák a nagy rajongóik a halak jegynek,legalábbis úgy tapasztaltam.

De azért az énképedet ne ez alapján állítsd fel.

2013. ápr. 17. 20:25
 14/16 Simon Dániel 23 válasza:
Igazuk van az első kettőnek(továb nem olvastam) attol hogy halak vagy még nemlesz semmi bajod a nagyapám is halak és egy tök szerencsés alak.
2013. ápr. 19. 14:08
 15/16 anonim ***** válasza:
Az én hal ismerőseim egyáltalán nem szerencsétlenek, és nagyon érző, szerethető ember mind.
2013. ápr. 19. 14:31
 16/16 anonim válasza:
Igen.Álszent,képmutató,kétszinű,pletykás,gátlástalan nimfomán,a fejében hélium van és gátlástalanul a pofájába bambul mindenkinek.Egy drámakirálynő,agyatlan ostoba szar.
2017. máj. 21. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!