Tényleg a halak a legszerencsétlenebb jegy?
Figyelt kérdés
Én is az vagyok, de eddig ez volt a leglerombolóbb írás a halakról. A maradék önbizalmam is elment.
2013. ápr. 17. 01:22
11/16 anonim válasza:
Egyrészt erőteljesen befolyásol az aszcendens, illetve egyéb asztrológiai dolgok, ezeket nem vágom annyira, de neten utána tudsz ezeknek nézni. Másrészt a horoszkóp csak egy születéskor kapott "alapcsomag", ami tudatos vagy tudattalan hatások következtében erőteljesen módosulhat, bizonyos tulajdonságok megszűnhetnek, és újak is létrejöhetnek. Szóval nem egy előre megírt, megváltoztathatatlan dolog.
12/16 anonim válasza:
Szerintem a Kata meg az Elemér a legaljasabb, a legszerencsétlenebb meg az István és Krisztina.
13/16 anonim válasza:
Olyan nincs,hogy szerencsétlen jegy,de,hogy ők a legelvontabbak az egyszer tuti...mintha nem is evilágon lennének.
Van,aki pl odaáig van a halak jegyért,ált.a bikák a nagy rajongóik a halak jegynek,legalábbis úgy tapasztaltam.
De azért az énképedet ne ez alapján állítsd fel.
14/16 Simon Dániel 23 válasza:
Igazuk van az első kettőnek(továb nem olvastam) attol hogy halak vagy még nemlesz semmi bajod a nagyapám is halak és egy tök szerencsés alak.
15/16 anonim válasza:
Az én hal ismerőseim egyáltalán nem szerencsétlenek, és nagyon érző, szerethető ember mind.
16/16 anonim válasza:
Igen.Álszent,képmutató,kétszinű,pletykás,gátlástalan nimfomán,a fejében hélium van és gátlástalanul a pofájába bambul mindenkinek.Egy drámakirálynő,agyatlan ostoba szar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!