Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tényleg a halak a legszerencsé...

Tényleg a halak a legszerencsétlenebb jegy?

Figyelt kérdés

[link]

Én is az vagyok, de eddig ez volt a leglerombolóbb írás a halakról. A maradék önbizalmam is elment.

2013. ápr. 17. 01:22
1 2
 1/16 anonim válasza:
Egy hülye horoszkóp miatt ne menjen el az önbizalmad. Olyan sok ilyen ember van manapság akire rá illik ez a leírás és szerintem 80%a nem halak. .
2013. ápr. 17. 01:37
 2/16 Salx Narval ***** válasza:
Ne bomolj már.:D Én is halak jegyben születtem és biztosíthatlak a fele sem igaz rám abból amit írnak. A többi jegy szülötteire írt horoszkópban, legalább annyi rám jellemző tulajdonságot sorolnak fel, mint a sajátomban, szóval egy baromság az egész. Amúgy én nem találtam annyira lesújtónak ezt a horoszkópot, talán egy kicsit jobban ecsetelte a gyengeségeket, mint a többi. Ahogy az első válaszadó írta, rengeteg emberre igazak lehetnek ezek a tulajdonságok, függetlenül attól, hogy milyen jegy szülötte.
2013. ápr. 17. 04:04
 3/16 Alaque ***** válasza:
Nem a legszerencsétlenebb, ellenben a leghiszékenyebb!
2013. ápr. 17. 05:10
 4/16 anonim ***** válasza:
Mindkét bátyám halak, egyik sem szerencsétlen, és két annyira különböző ember, hogy méééééééég! Vannak "tipukus" halak, nekik egyszerűen oda kell figyelni 1-2 dologra, ami a gyengeségeik közé tartozik, mindezt a saját érdekükben. Ilyen az áldozat szerep...:), hajlamos kicsit megaltatni a tejet a szájában, és azt hinni, hogy egy kis házimunkával ő elég hasznos ahhoz, hogy ne csináljon semmi mást, amúgy ő akar lenni a miniszterelnök. De én szeretem őket, és nekem is halak az aszcencensem.
2013. ápr. 17. 07:19
 5/16 anonim ***** válasza:

A napjegy önmagában nem elég,ezért az ilyen elemzéseket nem kell komolyan venni.

Leírok valamit,velem történt meg.Az ex anyósom és az ex apósom is halak jegyben születtek.Van egy betegségem,amit túldramatizáltak és hosszú éveken át szenvedtem miattuk.Nem akarták,hogy dolgozzak,azt sem,hogy gyereket szüljek,teljesen szerencsétlennek néztek és ez egyáltalán nem tükrözte a valóságot.A férjem pedig rájuk hallgatott.

Végül elváltam és találtam egy olyan embert,aki nem a beteget meg az elesettet látta bennem,hanem egyenértékű embernek tart és ő is optimista beállítottságú.Azóta boldogok és sikeresek vagyunk és kerülöm az olyan embereket,akik le akarnak húzni.

Szóval a kedves anyósomra és apósomra az a tolószékes írás nagyon illett.

2013. ápr. 17. 07:24
 6/16 anonim ***** válasza:
27%
Nem a legszerencsétlenebb, hanem a legaljasabb, leghátbatámadósabb típus. Szerencsétlennek nem nevezném.
2013. ápr. 17. 08:06
 7/16 anonim ***** válasza:
Akkor az ikrek meg a leggerinctelenebb? [link]
2013. ápr. 17. 08:22
 8/16 anonim ***** válasza:

Személyre szabott horoszkópod csináld meg, ha tudod a pontos születési idődet, a napjegy kevés egy ember elemzéséhez, hátha itt jobb dolgokat olvasol és visszajön az önbizalmad. :-) Persze ezt se vedd a lelkedre.

[link]

2013. ápr. 17. 08:53
 9/16 anonim ***** válasza:

Most megnéztem ezen az oldalon a sajátomat - szűz- és mikor megláttam azt, hogy "egy görbe estére 6 lóval sem lehet elvonszolni", bezártam az oldalt. Az én életem másból sem áll, csak görbe estékból... :D

Nehogy bedőlj neki, nem igaz belőle semmi.

2013. ápr. 17. 09:45
 10/16 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de olvastam egy nagy igazságot az oldalon:

"Említésre érdemes még a "Madárfióka" játszma . Ebben a Rák leány a magatehetetlen fióka szerepében elvárja, hogy egy férfi építsen neki fészket, bélelje ki pihe-puha tollakkal, etesse-itassa, dédelgesse mindaddig, míg a végén jól belé nem csíp, és könnyes szemmel a fejére nem olvassa: õ tehet róla, hogy nem tanult meg repülni. E jelenet általában egybeesik az ügyeletes Megmentõ felbukkanásával, aki vagy (harminc alatt) romantikus Harley Davidsonján, vagy (ötven fölött) keleti tárgyakkal telezsúfolt házában kínál új és szabad életet a szökevénynek. A románc azonban hamar véget ér, ugyanis kiderül, a felkínált szabadság csupán illúzió, a Megmentõ pedig kõszívû, így a leány csöbörbõl vödörbe esett, s most kétségbeesetten kéri újbóli bebocsáttatását az elhagyott fészekbe. Ezek után mindössze annyi változik, hogy mivel e kaland igazolást ad neki az önsajnálatra és a végeérhetetlen duzzogásra, azon nyomban lefelé görbül a szája, valahányszor egy chopper berregése vagy egy szitár pengése üti meg a fülét. "

2013. ápr. 17. 10:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!