Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi agykontroll?

Ez mi agykontroll?

Figyelt kérdés

Ugy érzem az ember több mint amilyen most.

Ugy érzem a december 21-i joslat erröl szolhat.

Sokat trollkodok itt meg nem is hiszek semmiben egyedül azzal értek egyet hogy van földönkívüli élet, de itt szerintem nem jártak.

Gyerek ként este a csöndben és sötétben sokat gondolkoztam és olyan nagy dolgok "láttam" meg amik most örténnek egy pl 1994-ben kb 8 éves lehettem már éreztem hogy a négereké lesz Amerika, és a cigányok követik a példájukat és övék lesz Magyarország.

De ezen ne vitatkozunk most még sokan máshogy látják.

De ugy érzem az agyunk olyan dolgokra képes ami most felfoghatatlan, szerintem a saját agyunk legyözheti még a rákot is, és ez a 3. szem dolog csak egy kulcs az ajtóba amin ha belépünk egy egész más világot láttunk.

Ugy érzem 200 éven bellül hatalmas változáson fog át esni az embriség.

2013. ápr. 11. 20:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Bár a mondandód felét nem értem, azért elárulok egy nagy titkot: Az elmúlt 200 évben is hatalmasat változott az emberiség.
2013. ápr. 11. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:
Még én se pontosan tudom mit ìrtam, de igazad van.
2013. ápr. 11. 21:58
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem, az agykontroll teljesen mas dolog. (Egy mentalis modszer, aminek megtanulhato gyakorlatait Jose Silva fejlesztette ki, bövebben agykontroll.hu).

Ezek inkabb megerzesek szerintem, nyitott vagy ezekre ify tudomasodra jutnak.

Erdekelne a 3. szemes dolog: milyen vilagot latunk, ha oda belepünk?

2013. ápr. 11. 22:28
 4/5 A kérdező kommentje:
#3-as nem tudum, de szerintem 200 éven bellül mindenki oda ér, csak azt sajnálom hogy mi azt már nem láthatjuk.
2013. ápr. 12. 09:06
 5/5 anonim válasza:
Háború lesz. A feketék és a fehérek közt. És a fehér törpék majd mind a fekete törpékkel fognak háborúzni.
2013. ápr. 12. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!