Halál után tényleg van élet?
A Biblia tanít továbbá arról, hogy lesz feltámadás!
Ézsaiás 26:19 ezt írja:
"19 „Élni fognak halottaid. Holttesteink feltámadnak. Ébredjetek és örömmel kiáltsatok, ti porban lakozók! Mert harmatod olyan, mint a mályva harmatja, és a föld világra hozza a tehetetlen halottakat."
Ezt támasztják alá Jézus szavai is,a mit a János 5:28, 29-ben mondott:
"28 Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, 29 és kijönnek: akik jó dolgokat tettek, az élet feltámadására, akik hitvány dolgokat cselekedtek, az ítélet feltámadására."
Kitől kaphatnánk megbízhatóbb információt ezekről az eseményekről, mint magától Isten Fiától.
van élet a halál után ez ma már teljesen tiszta, ne itt kérdezősködj hanem keress autentikusabb forrásokat. Ha ennek nem jársz utánna akkor elpazaroltad ezt az életedet is.
T :)
"Én utálok erről beszélni de annak mi értelme lenne hogy élünk és aztán meghalunk és nincs semmi ez értelmetlen!A földi élet felkészít minket túlvilági életre...külömben Isten miért teremtette volna az embereket? az állatokat?(ezt a húsvéti misén hallottam xD)"
Gratulálok. Eszerint a túlvilágról jöttünk, hogy felkészüljünk arra, hogy megyünk a túlvilágra :D
18-as ezt én is így láttom, de az ilyen gondolattol mindig szomorú leszek :(
De ez van sajna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!