Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Halál után tényleg van élet?

Halál után tényleg van élet?

Figyelt kérdés
én ezt nehezen tudom elképzelni ezért kérdezem nektek mi a véleményetek? ha mondjuk a halál után tényleg van élet akkor a születésünk előtt is éltünk? kik foglalkoznak ezzel vannak olyanok akik ezt kutatják?

2013. ápr. 11. 10:18
1 2
 11/20 anonim válasza:

A Biblia tanít továbbá arról, hogy lesz feltámadás!

Ézsaiás 26:19 ezt írja:

"19 „Élni fognak halottaid. Holttesteink feltámadnak. Ébredjetek és örömmel kiáltsatok, ti porban lakozók! Mert harmatod olyan, mint a mályva harmatja, és a föld világra hozza a tehetetlen halottakat."

Ezt támasztják alá Jézus szavai is,a mit a János 5:28, 29-ben mondott:

"28 Ne csodálkozzatok ezen, mert eljön az óra, amelyben mindazok, akik az emléksírokban vannak, hallani fogják az ő hangját, 29 és kijönnek: akik jó dolgokat tettek, az élet feltámadására, akik hitvány dolgokat cselekedtek, az ítélet feltámadására."

Kitől kaphatnánk megbízhatóbb információt ezekről az eseményekről, mint magától Isten Fiától.

2013. ápr. 11. 15:51
 12/20 Skywalker33 ***** válasza:

van élet a halál után ez ma már teljesen tiszta, ne itt kérdezősködj hanem keress autentikusabb forrásokat. Ha ennek nem jársz utánna akkor elpazaroltad ezt az életedet is.

T :)

2013. ápr. 12. 09:24
 13/20 anonim ***** válasza:
Skywalker33 aról inkább ne beszélgesünk ki pazarolja el az életét.
2013. ápr. 12. 09:32
 14/20 anonim ***** válasza:
Van élet a halál után. Te meghalsz, a többiek meg élnek tovább. A születésed előtt is éltek már emberek. Remélem hasznos volt a válasz.
2013. ápr. 12. 12:40
 15/20 anonim válasza:
Én utálok erről beszélni de annak mi értelme lenne hogy élünk és aztán meghalunk és nincs semmi ez értelmetlen!A földi élet felkészít minket túlvilági életre...külömben Isten miért teremtette volna az embereket? az állatokat?(ezt a húsvéti misén hallottam xD)
2013. ápr. 13. 16:24
 16/20 anonim ***** válasza:
És miért kell,hogy értelme legyen?
2013. ápr. 14. 03:11
 17/20 anonim ***** válasza:

"Én utálok erről beszélni de annak mi értelme lenne hogy élünk és aztán meghalunk és nincs semmi ez értelmetlen!A földi élet felkészít minket túlvilági életre...külömben Isten miért teremtette volna az embereket? az állatokat?(ezt a húsvéti misén hallottam xD)"

Gratulálok. Eszerint a túlvilágról jöttünk, hogy felkészüljünk arra, hogy megyünk a túlvilágra :D

2013. ápr. 14. 08:23
 18/20 anonim ***** válasza:
A halál utáni életben azért hisznek az emberek, mert megnyugvást jelent a szívszorongató valósággal szemben. Nehéz elfogadni, hogy meghalunk, de a nap ugyanúgy süt tovább, a szerelmesek csókolóznak, a gyerekek nőddögélnek, lassan senki sem emlékszik ránk, stb, stb.
2013. ápr. 24. 18:06
 19/20 anonim ***** válasza:

18-as ezt én is így láttom, de az ilyen gondolattol mindig szomorú leszek :(

De ez van sajna.

2013. ápr. 24. 18:45
 20/20 anonim ***** válasza:
9 es válaszoló jehovista ahová csak idegbetegek járnak.Ezek a jehova tanúi betolakodnak az életedbe,csengetnek kopácsolnak az ajtódon és ha egyszer beengeded őket ki sem lehet zavarni aztán ezeket.Szörnyűek.
2013. máj. 10. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!