Voltatok már úgy, hogy kértetek egy jelet az Istentől, hogy létezik-e vagy nem, és a második másodpercben meg is adta?
Leírom, hogy történt: a Kossuth Rádiót hallgattam, magam alatt voltam, és arra gondoltam, hogy bárcsak adna egy jelet, hogy létezik, és a másik másodpercben bemondták, hogy: "Most következik a Kalevala: Teremtéstörténet c. műsor".
Egy másik eset: a tv-t néztem és ugyanerre gondoltam, hogy bárcsak kapnék egy jelet. Arra gondoltam, hogy ha a következő percben kimondják azt a szót, hogy Isten, akkor az egy jel. A Szombat esti láz kezdődött és sorolták a neveket, mire oda értek, hogy Istenes Bence.
Nem akartam a fülemnek hallani.
Kérem azokat, hogy írjanak, akikkel már történt hasonló eset!
Sem isten, sem sátán nem létezik. Egyes emberek találták ki, amivel az embereket befolyásolni tudják és irányítani! Ha figyelnétek jobban a világban, akkor megértenétek ezt.
A tudósok még most sem jöttek rá, hogyan is keletkezett a világegyetem. Ezért ráfogják istenre. De ő nem létezik.
Isten a gyengék mentsvára, akiket ezzel, vagyis a hittel erősebbé tehetnek!
Példa: Hinni valakiben ugyanaz, mintha rátámaszkodnál. Olyasmi, amit csak a gyengék tesznek.
Bleach c. film
Ezek mind motiválós filmek. Én azt mondom: Mindenkinek van egy magánélete, és ő dönti el, mit kezd vele! Mert mi hagyjuk magunkat befolyásolni ehhez hasonló filmek és még sok minden által. Én nem vagyok birka, akit irányítani tudnak.
" 11kérdező: az #5 Érdekes, amit írsz, még soha nem hallottam róla. De szerintem ennek nincs köze a valláshoz."
- abszolút köze van! C.G. Jung szerint is, úgyhogy valószínű, nem Jung nullázta le a válaszomat.
Utolsó válaszadónak írnám! Nem szoktam senkit lepontozni, még akkor sem, ha nem tetszik a válasza! Nem szokásom!
Úgyhogy légyszíves ne gondold azt, hogy én voltam!
Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!