Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért jönnek ebbe a kategóriáb...

Miért jönnek ebbe a kategóriába belenézni, kommentelni olyan emberek, akik nem hisznek az ezotériában?

Figyelt kérdés
Sok olyan kommentet olvasok, amiben letorkolják a kérdezőt...
2013. ápr. 7. 16:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"mert megtehetik"

Hijja.. ez meg az én szövegem! :(

2013. ápr. 7. 19:44
 12/20 anonim ***** válasza:
15%
Mert azt hiszik,hogyha olyan egyszerűek,jellegtelenek és üresek ettől felsőbbrendűek azoknál,akiknek a világ teljesebb és volt már érdekes élményük.
2013. ápr. 7. 20:07
 13/20 anonim ***** válasza:

1. Mert - bevallhatod - ha valaki egy nagyon ostoba kérdést tesz fel neki is ártalmas ha csak helyeselnek rá.

2. Az ezotéria "ellentéte" (és egyben segítője is) a tudomány. Sokan vannak akik a tudományban hisznek...

3. Ha valahol vannak olyanok akik valamiben hisznek, akkor ott vannak szkeptikusok is. Ezt nem zárhatod ki, mert akkor minden feltett kérdés - abban a témakörben - csak egy kijelentés lenne...

4. Igen, tényleg jó néha röhögni egy jót.

2013. ápr. 7. 20:21
 14/20 anonim ***** válasza:
64%
Már bocs de az olyan embereken akik hetente megkérdezik, hogy léteznek-e vámpírok, őrangyalok, szellemek, meg mennyire veszélyes slenderman, az ilyeneken csak röhögni lehet.
2013. ápr. 7. 20:59
 15/20 anonim ***** válasza:
88%

Még szép,hogy azokon csak röhögni lehet,engem nem is az a rész érdekel az ezoterikus részben,hanem az álomkutatás,pedig az is inkább pszichológia.

Egyébként is az UFO-s,vámpíros kérdések 90% százaléka kamu és csak azért olvasom el,hogy ki tud még nagyobb baromságot ráírni.

2013. ápr. 7. 21:05
 16/20 anonim ***** válasza:

Mert az ezotéria olyan értelmi színvonalat képvisel, hogy a vele azonosuló emberek tömegeit szolgáltatja ki haszonleső, gátlástalan csalóknak.

Erre ma már maffia épül, a sok bolond meg még örül is neki, hogy kellemes tudatlanságban tartják és kifosztják őket.

2013. ápr. 7. 22:15
 17/20 anonim ***** válasza:
12%
Mert törés van a csakrájukban. Ez annyit tesz, mint pázsit alatt kecskebakot szívni.
2013. ápr. 8. 01:07
 18/20 anonim ***** válasza:
16%
Fikázni,lepontozni,itt éli ki magát,az életben vagy egy nyomi,aki meg se mer mukkani,vagy unalmas alakok,akik még egy igazán jót nevetni se tudnak,fú,hát olyan rossz lehet ezeknek,még én sajnálom őket!Amúgy én se hiszek ám mindenben,nem tudhatunk/tudunk sokmindent!Az ezo tv-t meg betíltatnám,azon tényleg csak röhögni lehet
2013. ápr. 8. 10:44
 19/20 anonim ***** válasza:
45%

Nekem is lehet egy kérdésem? Miért kell lepontozni azért, mert elmondtam a véleményemet?

Ez is csak az értelemi képpeségeiteket tükrözi...

2013. ápr. 8. 16:09
 20/20 anonim ***** válasza:
45%

Én is kérdezhetek valamit? Miért kell lepontozni azért, mert elmondtam a véleményemet?

Ez is az értelmi képességeiteket tükrözi....

2013. ápr. 8. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!