Miért jönnek ebbe a kategóriába belenézni, kommentelni olyan emberek, akik nem hisznek az ezotériában?
"mert megtehetik"
Hijja.. ez meg az én szövegem! :(
1. Mert - bevallhatod - ha valaki egy nagyon ostoba kérdést tesz fel neki is ártalmas ha csak helyeselnek rá.
2. Az ezotéria "ellentéte" (és egyben segítője is) a tudomány. Sokan vannak akik a tudományban hisznek...
3. Ha valahol vannak olyanok akik valamiben hisznek, akkor ott vannak szkeptikusok is. Ezt nem zárhatod ki, mert akkor minden feltett kérdés - abban a témakörben - csak egy kijelentés lenne...
4. Igen, tényleg jó néha röhögni egy jót.
Még szép,hogy azokon csak röhögni lehet,engem nem is az a rész érdekel az ezoterikus részben,hanem az álomkutatás,pedig az is inkább pszichológia.
Egyébként is az UFO-s,vámpíros kérdések 90% százaléka kamu és csak azért olvasom el,hogy ki tud még nagyobb baromságot ráírni.
Mert az ezotéria olyan értelmi színvonalat képvisel, hogy a vele azonosuló emberek tömegeit szolgáltatja ki haszonleső, gátlástalan csalóknak.
Erre ma már maffia épül, a sok bolond meg még örül is neki, hogy kellemes tudatlanságban tartják és kifosztják őket.
Nekem is lehet egy kérdésem? Miért kell lepontozni azért, mert elmondtam a véleményemet?
Ez is csak az értelemi képpeségeiteket tükrözi...
Én is kérdezhetek valamit? Miért kell lepontozni azért, mert elmondtam a véleményemet?
Ez is az értelmi képességeiteket tükrözi....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!