Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Nektek mi a jelenlegi életetek...

Nektek mi a jelenlegi életetek célja?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 13:03
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Elsősorban szeretném megtalálni önmagam és szeretnék hasznos tagja lenni a társadalomnak.

Ehhez folyamatosan tapasztalni, tanulni kell, építkezni a kudarcokból és sikerekből és kisebb célokat kell kitűznöm magam elé, amiket sorra teljesítek.

2013. ápr. 4. 19:21
 12/16 anonim ***** válasza:
14:32 esen is látszik,nem minden a pénz,az csak külső "boldogság",igencsak véges.
2013. ápr. 4. 19:28
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy nekem az az adottságom és jellemzőm,hogy nagyon széles az érdeklődési köröm,ez megkönnyíti azt,hogy céljaim legyenek,azonkívül nagyon magasról to..k.,

na jó nem érdekel,hogy külvilágban éppen mi a menő,ezért nem hajszolok értelmetlen baromságokat célként.

2013. ápr. 4. 19:32
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagycsalád.

Azt szeretném, hogy legyen majd egy férjem, akivel végtelenül szeretjük egymást, sok-sok gyermekem és unokám, állatok, akik szintén családtagnak számítanak, igaz barátok, akikre mindig számíthat a család a bajban is.

Meg szeretném testesíteni a tökéletes feleséget, hajtok a "világ legjobb anyukája" címért, és én leszek az a nagymama, akinek az unokái mindig mosolyra derülnek, ha meglátogathatják. Hogy ne essen szét ez az egész... ne külön-külön legyünk sikeresek, hanem együtt. Nagy ünnepeken pedig mindig összeülünk egy asztalhoz, én pedig boldogan halok meg, hisz' egy egész gyönyörű kompániát hagytam magam mögött, akiknek nagyon hiányozni fogok eltávozásom után.

Nekem ez lebeg a szemem előtt. A család. (Ha már én csak csonkát kaptam)

2013. ápr. 4. 21:21
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki nyerjen, béke, szeretet, tigrisbukfenc.
2013. ápr. 4. 23:32
 16/16 anonim válasza:
0%
Egy repülőgépturbinával bedarálni egy lovat.
2013. ápr. 15. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!