Nektek mi a jelenlegi életetek célja?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 4. 13:03
2/16 jackson666 válasza:
az hogy minél több pénzhez jussak és letudjam tenni jogsit autót venni lakásfelujitás aztán visszatérni a tesépités világába és legyen minimum 50 es karom és 200 at nyomjak fekve és eszméletlen kigyurt legyek és én legyek a legmenőbb gengszter .
3/16 anonim válasza:
Megismerni önmagam, megtalalni az eletcelom.
4/16 anonim válasza:
2es
ez mind megvan
céltalan az életem....
6/16 anonim válasza:
Semmi.
"Minden cél hamis, átvertek téged, hiszen az élet célja maga az élet..."
7/16 anonim válasza:
Én mindig kitalálok valami újat és annak a megvalósítását nagyon élvezem.
Azonkívül vannak állandó dolgok,amit mindig,minden korban múltban,jelenben és jövőben nagyon élvezek.Például a szex,a humor és a társasági élet.
10/16 anonim válasza:
Valami hasznosat csinálni. Legalábbis ezt mondtam, mikor gyerekkoromban megkérdezték. De még nem jöttem rá, hogy mi legyen az... :)
Neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!