Ezen a video bizonyítja a belső föld létezését?
Az alábbi videó egy 1996-os űrrepülőgép-indítást és a fedélzetén készült felvételeket tartalmazza. 5p 14mp-től 7p 10mp-ig, majd 7p 48mp-től 8p 09mp-ig folyamatosan látható rajta a Belső Föld bejárata :
http://www.youtube.com/watch?v=onhsQYK98rI
[link] ezen a képen személhetitek a Föld valósi természetét !
-Az arapaly erők miért nem roppantjak össze a Földet?
Elég vastag a héja hogy ne roppanjon szét.
-Hogy keletkezhet ilyen kicsi csillag?
Neutroncsillagokmég kisebbek. A csillagkletkezést már értyük, ez egycerű asztrofizika.
-De tudom, szerintetek a gravitáció nem a tömeg, hanem a fény eredménye
Aszt hiszem igen, de ebbe nem vagyok biztos.
-És a vulkanok miért aktívak?
Namostan, eszt a vulkános dolgot még nem tutom. A föld alatt élő lények a reptoidok fűtenek a halott emberek lelkeivel és így keletkezik a magma, de lehet tévedek e téren.
Az ég világon senki nem tud erről, de még térképet is adnak hozzá? Vedd már észre, hogy ez egy szimpla elmélet, amiről senki nem tud többet, minthogy esetleg, vagy kizárt. Érted? Nem zárjuk ki, oké, adunk neki kb. 0.1%-esélyt, örülj. De azt ne várd már el, hogy ilyen térkép szerűen pontosan közöljék veled, hogy mi merre hogy? Megőrültél?
Oké, hogy hiszel mindenben ami felvetődik, de az értelmes emberek nem így nyomják, vágod? Az értelmes ember nem veti el egyes dolgok lehetőségét, de nem adja elő, mint tényt a nagy közönség előtt. Főleg nem így. Ráadásul te nem lehetsz több 14évesnél, mert borzasztó az, ahogy írsz. Ráadásul az a vulkános írásod egyszerűen minősíthetetlen.
Olvasgass a témában, ha érdekel. De kezeld úgy, mint egy fantasy regényt, és ha esetleg bebizonyosodna, akkor meglepődsz. Nem kell ezzel többet foglalkoznod, érted? Nem kell róla embereket meg győznöd. És főleg nem kellene embereket megbotránkoztatnod ilyenekkel.
Nincs gond azzal, ha az ember érdeklődik ilyen dolgok iránt, de amit te csinálsz az erős túlzás.
Egyelőre még fiatal vagy, inkább azzal foglalkozz, hogy az élet minőséged megszilárdítsd felnőtt korodra, hogy akkor azzal tudj foglalkozni ami érdekel. Addigra jó eséllyel kinősz a mesékből is.
Harmadik. A video eredeti, már bizonyítva van szakemberek által. De vannak akik bármit megtennének azért hogy az igazságot eltitkolják bizonyos okok miatt (nem feltétlenül gonoszságból), még akár azt is hogy olyan animációt csinálnak amivel leplezni próbálják.
De azt hiszel el amit akarsz, ha ilyen naiv vagy. Ha bedőlsz dolgoknak utána járás nélkül csak azért mert neked kényelmes az az álláspont senki sem tart vissza, csak személyedet teszi szegényesebbé.
Gondolom az itt hozzászóló szkeptikusok a fekete lyukakban sem hisznek. Komolyan akkora marhák vannak a világon. Saját gátjaik miatt nem képesek felismerésekre.
Tagadják a már bizonyított tényeket is.
Nem véletlenül hoztam fel a fekete lyukat. Hasonlóan viselkedik, de a fekete lyuk nem éppen más dimenzió kapuja, maximum csak párhuzamos univerzumoké. Ha nem érdekli őket a tudomány, csak trollkodnak akkor miért szólnak hozzá egy olyan témához amiről fingjuk sincs?
A kvatumfizika is fantázia műve? Komolyan hova süllyedhet még az emberi elme... Magukat szkeptikusnak kikiáltó b@rmok.
"De vannak akik bármit megtennének azért hogy az igazságot eltitkolják bizonyos okok miatt (nem feltétlenül gonoszságból)"
Pontosan... egyesek bármit megtennének azért, hogy eltitkolják a tudomány erejét a laikus átlagember elől. Például az összeesküvés-elméletek és az ezobullshit szintjére degradálják.
Tanulság: ne gondolkodj önállóan! Ne képezd a tudásodat! Ne művelj tudományokat! Hiszen sz@rt sem érsz vele, egy 20 perces youtube videó és dobhatod is ki az egészet. A legegyszerűbb, ha beállsz valamelyik szekértáborba, és szemed/füled befogod.
Ironikus, hogy éppen ez ellen emeltél szót.
Hello!
Jót mosolyogtam azt itt előttem szólókon!
Kezdem:)
A Gravitáció egyenlő elektromágneses erő!
A fény elektromágneses hullám!
Minden az elektromágneses erőtől függ!az tartja össze az anyagokat és az mozgatja a naprendszer bólygóit és az egéssz univerzumot!
A belső földről nagyon sokat olvastam és ha érdekel nézzétek meg a tiltott kutatás nevű videót a youtubon!
érdekes!
150 éve még megvoltatok győződve hogy a föld lapos!És ha azt mondtam volna ez nem igaz akkor még ki is végeztetek volna! :))
Erről ennyit!
Mostanság kezdenek rájönni hogy a földrengés hullámok nem igazán úgy viselkednek mintha egy tömör szerkezető testben történne!
A rezgéshullámok inkább harang efektusúak! :)
Egyébként a National vagy a többi természetadón miértnem készítenek egy sarki expedíciós dokumentumfilmet?
nem véletlen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!