Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ezen a video bizonyítja a...

Ezen a video bizonyítja a belső föld létezését?

Figyelt kérdés

Az alábbi videó egy 1996-os űrrepülőgép-indítást és a fedélzetén készült felvételeket tartalmazza. 5p 14mp-től 7p 10mp-ig, majd 7p 48mp-től 8p 09mp-ig folyamatosan látható rajta a Belső Föld bejárata :

http://www.youtube.com/watch?v=onhsQYK98rI

2013. ápr. 3. 12:24
1 2 3
 11/28 Mirk ***** válasza:

"Amiket írtok arra semmi bizonyíték sincsen, az ír be oda aki akar. Én ebben szkeptikus vagyok."

Amit te írsz arra sincsen bizonyíték, mi ebben szkeptikusak vagyunk.

Döntetlen?

2013. ápr. 3. 15:26
 12/28 Golan Trevize ***** válasza:
Nem csak ez a baj, hanem a saját érvelésével cáfolja saját magát.
2013. ápr. 3. 15:26
 13/28 Mirk ***** válasza:
91%

Egy kérdés erejéig tértem vissza az Ezotéria kategóriába, de behoztam a lemaradásom agysejt pusztulásban :)

Köszönöm Ezotéria!

2013. ápr. 3. 15:36
 14/28 anonim ***** válasza:
2013. ápr. 4. 00:27
 15/28 anonim ***** válasza:

Igen, kedves kérdező, s a rengeteg reptoid bélgáz egesenek lehetsz tanúja a kepkockakon.

Viszont!

Egy valami bebizonyosodott számomra. Két neuronnal is van élet a Földön.

2013. ápr. 4. 01:32
 16/28 A kérdező kommentje:

Én azoknak a kommenteknek akik kiragadtak egy NASA filmből egy részletet, majd egy lejárató filmben, amire ti rátaláltatok azzal akarja bizonyítani, hogy a NASA hamisította, ne haragudjatok, de nem hiszek ! Akkor a hold utazást is hamisították ? Ne vicceljetek gyerekek.

Ezt nézzétek meg és mindjárt megértetek mindent ! http://www.youtube.com/watch?v=nO1VFsHBpXE

2013. ápr. 4. 21:55
 17/28 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Az általad linkelt második videó egy oltári nagy baromság.

Nincs kedvem indokolni... mutass egyetlen részletet a videóból, ami szerinted nem az, és válaszolok.

2013. ápr. 5. 18:30
 18/28 anonim ***** válasza:
Ahha. És a vulkanok miért aktívak? Hol keletkezik a magfuzio? Az arapaly erők miért nem roppantjak össze a Földet? Hogy keletkezhet ilyen kicsi csillag? A megfelelő tömeg nélkül be se indulnának a csillag keletkezesehez szükséges termonuklearis folyamatok. Ilyen kicsi max egy neutroncsillag lehetne. Annak a tomegvonzasa megint csak "osszegyurne" a bolygot. De tudom, szerintetek a gravitáció nem a tömeg, hanem a fény eredménye. Akkor teljes napfogyatkozáskor miért nem lesznek akkora szokoarak, hogy elmossak az egész emberiséget? Gyenge lábakon all ez az egész.
2013. ápr. 6. 14:14
 19/28 A kérdező kommentje:
Teljesen logikus nemde ? Ha utánaolvastok és elfelejtitek azt a maszlagot amivel a suliba etettek, érthetővé válik !
2013. máj. 9. 23:30
 20/28 anonim ***** válasza:
2013. máj. 10. 00:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!