A szent helyeken való gyógyulás (Dobogókő, Attila domb) az impulzáló mágnesmatraccal kiváltható? Ez a tudományos magyarázat?
Nagyon sok ember gyógyúl meg a szent helyeken pl Attila domb vagy Dobogó kő vagy Mekka. Rengeteg ember aki elzarándokolt ide, az meggyógyúlt olyan betegségekből, amelyek gyógyíthatatlanok vagy legalábbis a konzervatív orvoslás szerint az, mivel ők nem tudtak mit kezdeni vele. [link] .
Eddig ezeket nem tudtuk megmagyarázni tudományosan. Eddig...
Most azonban Én arra gondoltam, hogy ezeket a föld erős mágneses mezeje okozza. Ezeken a szent helyeken a föld mágneses mezeje ami lecsökkent 50%-al 200 év alatt, mégis olyan erős hogy képes meggyógyítani a betegségeket, azáltal, hogy javítja a mikrocirkulációt.
Aszervezetben a vér útján jut el a tápanyag a test minden részébe. A fő ereket lehet gyógyszerrel tágítani, de a mikrocirkulációt nem. A hajszálereket csak az Iimpulzáló mágneses tér képes kitágítani, a lerakódásokat eltakarítani ezáltal minden testrészbe megfelelő tápanyag jut. Ez a mechanizmus.
A videoban fiziológusok, osztályvezető orvos ezredes, szakorvosok mondják el véleményüket terápiáról. 3:00 percnél egy főorvos mondja el, hogy a mikrocirkulációt csak ez a terápia képes javítani. Igaz ez? Te mit szólsz ehhez ?
http://www.youtube.com/watch?v=nQxZb5SkwBo
Most vettem Én is egy ilyen impulzáló mágnesmatracot. Szerinted megfejtettem a szent helyek gyógyító titkát?
Mehetek hozzád,de most komolyan.Én már kipróbáltam az ágyat,de nem tudom egyenlőre megvenni.Fizetek is...
A placebojukkal meg már hagyják békén az embert,én mindenhez ugyanavval a nyitottsággal álltam,mégis nagyon máshogy hatott minden...Akkor,hogy is van ez?
Tudom,mi a placebo hatás.
Túl nagy fenék van neki kerítve.
Mivel én mindennek ugyanannyi esélyt adok magamban,mégis máshogy hatnak a dolgok.
Jól járnánk,ha minden csak placebo hit szerint működne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!