Mi a véleményetek a dogonok mítoszáról?
A dogon papok hiedelme szerint a Szíriusz egyik bolygójáról a távoli múltban kétéltű lények érkeztek a Földre és tanították, információkkal látták el őket. E lényeket Nommo-nak nevezték.
Barlangjuk falán a velük és űrhajójukkal való találkozást is megörökítették.A dogon törzs hiedelemvilágának középpontjában a Szíriusz áll. A barlangrajzok közt szereplő tojás alakú ellipszisről hiszik és állítják, hogy egy keringési pályát ábrázol és az ellipszisen a Szíriuszt ugyanarra a helyre helyezték, ahol az valójában van: az ellipszis széléhez közel eső fókuszpontba, és tudnak a Szíriusz társcsillagáról is, és azt állítják, hogy az 50 éves periódusokban kerüli meg a Szíriuszt
Én egyébként olvastam már szkeptikus "cáfolatokat", de ezeket a cáfolatokat ugyanúgy meglehet cáfolni.
Kedves Aqer!
Meghallgattam a általad küldött hanganyagot. Én az ilyen dolgokat mindig a szívemmel vizsgálom. Először is, hogy elmondjam mit éreztem belőle, ami megosztani való és megindokolja azt is, hogy mi-miért és hogyan fog végbe menni.
Volt itt szó a bukott angyalokról, akiket nefilimnek is neveznek. Na most a nefilimek valójában egy másik bolygón élt anunnakik. Akik között a 3-16 méter magasságig terjed a magasság. A nagyon nagy részük ember. Van köztük nem ember is, de ők a naprendszeren kívül tartózkodnak. Nem is jöhetnek ide.
A rádióadás üzenete tömören ez. LÉGY ÉBER ÉS BIZONYOSODJ MEG. Ami tényleg egy helyes útirány. De az, hogy ezek az entitások, akik hüllők illetve szürkék. A szürkék nem démonok, hanem másik bolygóról jött nép, akik az embereket genetikai kísérletek céljából elviszik. Szerencsére a GF/Ozirisz csoportja mindig lepuffantja a hajóikat, amikor ide jönnek, mert a Teremtő Atya/Anya kitiltotta őket innen. Csak hát rá se hederítenek még ezen következmények miatt sem.
A hüllők a 4-ik dimenzió alsó fokán vannak. Onnan jönnek az ő támadásaik, amik már szerencsére nagyon le korlátozódtak a sok szeretet energia következtében. Maximum távolról és a kétség ébresztésben tudnak jeleskedni. Ezért kell kifejleszteni önmagában mindenkinek a szív(szeretet) energiát, mert ez megóv ezektől. Mivel a Teremtő Atya/Anya és a Fény erői is nagyon tevékenykednek. Ezért azokkal az emberekkel foglalkoznak, akik a szabad akaratukból(!!!) kifolyólag úgy döntöttek, hogy szeretnének feljebb lépni a 4-5-6-7-8-9-ik dimenzióba.
Aki szeretne a 3d-s szinten megmaradni azokat nem fogják háborgatni, mert ők úgy döntöttek. Tehát ennyit a kényszerítéses dologról. Nem lesz kényszerítve senki semmire. Ez a dolog, hogy magukat ezek az entitások ("bukott angyalok") kiadják magukat földönkívülinek nem érzem egyáltalán lehetségesnek, mert nem ilyenekre koncentrálunk és, ahhoz is már túl sok ember ébredt fel.
Megmondom őszintén, hogy azért a félelmet is éreztem a műsorban. Pedig valójában nincs is mitől, mert hát a sötéteknek a félelem az táplálék. Tehát energia.
Aki nem fél tőlük azt nem tudják egyáltalán megzabolázni. Különben is. A jelenések könyve nem igaz, mert mi úgy döntöttünk tudatilag is, hogy nem veszünk benne részt. Sőt az írója is valójában a Nyugat-Római Birodalom bukását írta le az akkori korba vonatkoztatva. Ezért nem vonatkoztatható a jelen korra az egész iromány. Csak itt-ott, amik át lettek írva szándékosan a mai időkre.
A 4 lovas képe is a vándorló népeket írja le valójában, amik a hunok, gótok, vandálok és a frankok formájában meg is valósult. Csak aztán fogták és átírták. Mint ahogy azt az összes szent irattal tették. Vagy hozzáadtak, átírtak vagy pedig tudatosan kihagytak részeket. pl.: A biblia tanainak 98%-a nincs is benne a bibliában.
Csak hát igen. A háttérhatalom tagjai is rendesen átírták ezeket az írásokat, hogy az embereket félelemben és rabszolgaságban tartsák.
Ez az antikrisztus című dolog is már nem opció, mert a háttérhatalom tagjai reszketnek az emberektől, akik már felébredtek és felébrednek, hogy ők saját maguk is képesek a természet törvényei és a Teremtő törvényei szerint élni és teremteni. Békében. szeretetben és egészségben.
Meg amúgy is ezek az entitások, akik fénytesttel rendelkeznek. Ők a jók. Vagyis a spirituálisak. Közöttük van Jézus is, akivel bárki tud kommunikálni a szívén (telepatikusan) keresztül.
Azok az állítólagos csodák, amik a technikákat is mutatják valójában a háttérhatalom eszközeit lenne hivatott felvonultatni, de azok sem lesznek jelen, mert nem engedjük a kollektív tudatunkból kifolyólag. A felemelkedés témája is teljesen túl van tudatosan drámázva. Ez a 7 év, amiről itt szó van nem valósulhat meg, mert nem megyünk bele. Úgy döntöttünk, hogy rájuk nem pocsékolunk energiát (figyelmet). Szóval ez miatt a feltételek megszűnnek és ez miatt nem is valósulhatnak meg. Két legyet ütünk egy csapásra.
A fenevad bélyege...RFID chipet soha sem szabad beültetni. Sem pedig semmilyen bőr alá ültethető fémet. Ezért is múlik sok minden az egyszerű embereken (ÉS NEM MÁSOKON), hogy hogyan döntenek. Csakis a tudatos/fejlett emberek fogják tudni megkülönböztetni az igazat és a hamisat. Ezért is meditálok rendszeresen. Mindennap 1-2 alkalom. :) És ezért használom egyszerre a szívem és az eszem is. Ezért nem vagyok bajban és ezért is követem a Teremtő útmutatását. Amióta másfél éve követem azóta csak csupa ajándékok vesznek engem körbe. Ja és nem anyagiak, hanem a tudás tekintetében. Az anyagi dolgokat a Teremtő is megalapozza. Ezért kell nekem is figyelni, hogy hol van a lehetőség és kérni a Teremtő útmutatását.
Ezért is teszem azt, hogyha valakinek kérdése vagy esetleg javaslata van annak segítek. Akit nem érdekel azt nem. Ez ennyire egyszerű.
Nem kell hinni nekem, mert nem szokásom az én dolgaimat a másikra erőltetni, de attól még én is elvárhatom, hogy alázatból és tiszteletből kifolyólag nem próbálják meg a véleményemet megváltoztatni vagy másét rám erőszakolni.
Ebben különbözik meg az igazán spirituális ember és álspirituális.
Köszönöm a figyelmet!
Szeretet és Béke!
HUNFény
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!