Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Elmondaná valaki, hogy mi a...

Elmondaná valaki, hogy mi a hét szentség van az időjárással, meg úgy mindennel? (világvége? Isteni csapás? )

Figyelt kérdés
Ez nagyon brutál... A múltkori még oké, bár már akkor is csodálkoztam. De ez már olyan, hogy kb félek. Szóval valaki világosítson már fel: Miért esik fél méteres hó március végén??
2013. márc. 25. 17:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Szép havas húsvétunk lesz!Befagy a nyúlak segge!
2013. márc. 25. 18:32
 12/19 anonim ***** válasza:
Hogy mi van az időjárással? Front van, esik a hó, ennyi. Volt már tavaszi hó a történelem során nem egyszer, ettől azért még ne csináld össze magad!
2013. márc. 25. 18:58
 13/19 anonim ***** válasza:
Több olyan március is megértem, amikor ekkora hó volt! Igaz, ritka, de semmi félelmetes nincs ebben.
2013. márc. 25. 19:20
 14/19 anonim ***** válasza:
Hát, nekem is eléggé rosszul esett ez a havazás most. Tedd meg, amit tudsz a klímaváltozás ellen, és imádkozz szorgalmasan. Én is ezt teszem. Pánikba esni nem kell, azzal nem mész semmire.
2013. márc. 25. 19:48
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem sötétedik korábban, csak a borús idő miatt van "hamarabb " sötét.A hó már nagyon unalmas és idegesítő, de ennyi.Máskor is volt már elhúzódó tél.Bár volt olyan tél is, hogy talán egyszer sem havazott(legalább is mifelénk).És emlékszem olyanra is. Mikor májusban egy "szép"napon vastag jégtakaró fagyott a virágzó gyümölcsfákra.Ez a nyolcvanas években volt.És még mindig itt vagyunk..
2013. márc. 25. 19:55
 16/19 anonim ***** válasza:
Isteni csapás.
2013. márc. 25. 20:27
 17/19 anonim ***** válasza:
Régen ezerszer durvább telek voltak, nem kell fosni.
2013. márc. 25. 21:05
 18/19 anonim ***** válasza:

A kiegyezés évében augusztusban eset a hó. Abban az évben bort nem is lehetett készíteni a szőlőből, mert megecetesedett.

Csak az én életemben volt pár hasonló év, mint a mostani. Egyik évben március 15 alkalmából voltunk bringatúrán. Olyan hőség volt, hogy az egy szál pólót is levettük volna. Áprilisban napokon át esett a hó. Egy másik esztendőben dettó ugyanez volt.

Az elmúlt harminc-negyven évben kissé eltolódtak az évszakok szinte mindenütt. Elmaradnak a kemény telek és a forró nyarak. Mostanában a tél első felében alig van hó, a nyár hűvös, csapadékos.

Megfigyelhető, hogy nemegyszer a szubmediterrán országrészben gyakran nagyobb a hó, mint az Északi középhegységben.

Isteni csapás? Nem tudom. Az időjárásra hatással van a naptevékenység. Ennek 13 év a ciklusa, mostanában tetőzik. Hatással van rá az ember, mint legfőbb szennyező anyag. Kivágjuk a fákat, csodálkozunk, hogy árvíz van. Nyomjuk fel a magas légkörbe a bűzös gázainkat. Lehetne sorolni. És akkor még itt vannak ezek a andromédiai-plejádi-reptoidiotidok is.

2013. márc. 25. 22:43
 19/19 anonim ***** válasza:
A tömegtájékoztatás túlzott fogyasztása miatt félrehord az arányérzék, nem is gyengén. Ez a brutál.
2013. márc. 25. 22:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!