Dejong kérdése:
Valaki ismeri a Maynard kísértettörténetet? Állítólag az egyik legbrutálisabb Európában, de még nem hallottam róla. Egyébként az Amikor a fények kialszanak c. filmben hallottam a családról.
Figyelt kérdés
2013. márc. 25. 14:06
1/5 anonim válasza:
Semmit nem találtam róla neten, pedig többféleképp is rákerestem.
2/5 A kérdező kommentje:
Ja,én is,pedig érdekelne,állítólag durva volt a szellem..
2013. márc. 25. 14:39
3/5 ivilicious válasza:
én azt olvastam most,hogy elég sok történtet köthető Maynardho,elég egy para városka
5/5 sissy75 válasza:
[link] valószínűleg nem jól kerested. A család nevét megváltoztatták és áthelyezték az eredeti helyszínt Yorkshire-be. A sztorit annak idején az újságok egy rövid cikkben tettek róla említést. Nem volt hivatalos ördögűzés, ami miatt a papot, ha feljut a püspökig, ki is zárhatták az anglikán egyházból. Egyébiránt az anglikán egyház a klasszikus ördögűzés fogalmát, illetve szertartását nem igazán fogadja el, az a katolikus egyház privilégiuma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!