Melyik a legbrutálisabb játék PC-n?
Amnesia az ijesztő nem brutál. Postal 2 azzal soakt játszottam infó órán kicsit sem brutális.
Manhunt és Manhunt 2. Na az kicsit durva.
Nem vagyok fetisiszta. Azért nem találom brutálisnak a játékot mert: 1. ez egy játék. 2. Horrorfilmeken nőttem fel. 3. ilyen 8-9-10 évesen F.E.A.R-eztem, GTA, Mafia meg minden más 18+ os játék. Kicsit sem féltem tőlük, szüleim is engedték, nincs gyilkolási vágyam sem.
Mellesleg Brony is vagyok, tehát szeretem a My Little Pony: Friendship is Magic-et, és ha nem hiszed hogy vannak Brony-k felsorolok neked pár híres Brony-t, pár találkozót, pár képet el is küldhetek a nagy találkozókról ahol több 100 vagy akár 1000 ember is van.
Ja és szerinted melyik durvább? ráhúzod a macskát a fegyverre, lehugyozod az emberek és kiírtasz egy várost
vagy
Kib*szott sok embert ölsz olyan módokon hogy: harapófogóval kiveszed a fogát, a nyelvét majd megölöd, ásóval szétvered és levágod a fejét, egy vasrudát vágsz a gerincébe, belefojtod a WC-be stb. Ja amúgy ez a játék a Manhunt és Manhunt 2 a legtöbb helyen betiltott, legtöbbet perelt játék és legvéresebb játéknak is nem 1 alkalommal mondták.
első vagyok, az Amneisa miért ne lenne brutális? már nem azért de a várbörtön után a kínzókamráknál elég érdekes kínzásokat hajtottak végre Alexander emberei...
szerintem az elégé brutális hogy a szolgák az ágyéknál elkezdenek félbe fűrészelni és közbe az áldozat könnyeit beszennyezi a hasáböl ömlő vér...és ezen kívül több dolog is van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!