Mi az a dolog, amiben hisztek, amit az ezotéria katergoriba sorolnak?
Figyelt kérdés
Lehet nem hisztek a szellemekben,de a vonzás törvényében igen,az is lehet,hogy egy valamiben hisztek,a többit kizárjátok,erre gondoltam!2013. márc. 24. 01:05
1/12 anonim válasza:
Mint értelemmel bíró, tanult és tanító ember, abban hiszek, hogy a Világegyetemnél csak a hülyeség kiterjedése nagyobb.
3/12 anonim válasza:
Bulémiás Makimajom te csak ne beszél Vera, buta vagy -.-
4/12 anonim válasza:
Egyet értek, ez az egész hülyeség csak az emberek agyának szüleménye.
Tehát nem hiszek egyikben sem.
5/12 anonim válasza:
Mindenben lehet hinni, de nem biztos, hogy olyan formában léteznek, mint ahogyan azt mi képzeljük.
6/12 anonim válasza:
A vonzás törvénye működik!
Nem biztos, hogy pont azt vonzod be, amit szeretnél, vagy hogy minden úgy alakul, ahogy szeretnéd, de később rájössz, hogy úgy kellett lennie. Én már nagyon sokszor megtapasztaltam ezt, ezért is hiszek benne.
Többször előfordul, hogy próbálom bevonzani magamnak a jót, amit sikerül is, bár nem pont, úgy ahogy szeretném.
7/12 A kérdező kommentje:
És sok idő volt bevonzani valami pozitívat,ami sikerült?
2013. márc. 24. 14:15
8/12 nemelfogult válasza:
Remélem csak mondod magadról, hogy tanító vagy Bulémiás Makimajom, merthogy az ilyenektől óvjon minden tanulót az élet.
9/12 Dorina90 válasza:
Én hiszek minden varázslényben...
Az idegesítő hogy ha ezt vlkinek elmondom rögtön mindenki hülyének nyilvánít, tehát nem lehet saját véleményem...
10/12 A kérdező kommentje:
És mi az,amiben hiszel?Tapasztaltál is valamit?
2013. márc. 26. 20:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!