Szerintetek minek tulajdonítsam az ilyen furcsa eseteket?
Figyelt kérdés
néha ráérzek mások gondolataira vagyis arra hogy mit akarnak mondani inkább vagy hol járnak gondolatban,ha nagyon akarom tudom befolyásolni némileg az időjárást,ha pedig dühös vagyok nem tudom irányítani,és például ha borongós az idő durva szél jön,vagy vihar....az elektronikus dolgokat is tudom befolyásolni a működésben vagy maguktól őrülnek meg ha nem uralkodok magamon....ezek régóta jelentkeznek de mostanában egyre erősödnek.HA KÉRHETNÉM CSAK OLYAN ÍRJON AKI KOMOLYAN EL TUDJA HINNI EZ NEM CSAK HÜLYE TRÉFA2013. márc. 8. 17:31
11/16 anonim válasza:
Én viszont megkérdezném, hogy milyen szakember az,aki foglalkozik ezekkel a dolgokkal ,
aki segítene a tanulásban??
12/16 anonim válasza:
Nem tudom, nekem ezek közül csak az első van, vagyis megérzem sokszor az emberek gondolatát.
13/16 anonim válasza:
Sokáig úgy éreztem,hogy "összeköttetésben" vagyok a széllel,tehát mintha egy lennék vele.Ha nagyon akartam kisebb szélvihar támadt és akkor örült a hülye fejem.Aztán jöttek az okosak és elkönyveltek gyerekesnek,mára sajnos már nem is próbálkozom.
14/16 A kérdező kommentje:
ezért nem kell az ilyet mondani senkinek....
2013. márc. 9. 14:56
15/16 petra666 válasza:
Lehet,hogy meghalt rokonod csinálja ezt. vagy 7. érzék...Én a helyedben utánanéznék a családfámban, hátha van valami furcsaság ott is.
16/16 A kérdező kommentje:
ott van,nem is kevés.....:D
2013. márc. 19. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!