Hogyan lehetek vallásalapító?
Figyelt kérdés
Van egy vallásom, amit megtapasztalás útján szereztem immár egy éve így élem az életem. Ez sem különbözik sokban a többi eszmétől, de mégis csak a sajátom, egy csodálatos dolog. Én úgy gondolom, hogy aki részesül ebben, az tényleg boldog lehet. Hogyan lehetnék olyan személy, aki híveket gyűjt magának, elterjed a világban és építtet egy templomot? :D Jézus és a többiek hogy csinálták?2013. márc. 3. 13:57
1/7 anonim válasza:
Jó kis anyag lehet ha már 1 éve ilyen állapotban vagy :D
2/7 anonim válasza:
először ne templomot akarj építeni, hanem gyűjts híveket. Mik az eszméid?
4/7 anonim válasza:
Szerintem csinálj egy blogot. Írj magadról, a gondolataidról a témában. Biztos lesznek néhányan, akik hozzászólnak, írnak neked stb., és biztos lesznek páran, akik bizonyos kérdésekben egyet is értenek veled.
Aztán csinálj egy Facebook-csoportot, ahol bővebben tudtok értekezni, mások is láthatják stb. Legyenek találkozóitok, meg amit szeretnétek, a lényeg, hogy legyetek aktívak a virtuális téren kívül is.
Ezekután kezdjétek élőben is terjeszteni a vallást, ha nem mond ellent a nézeteiteknek. Ahogy egyre több hívetek lesz, úgy a média figyelme is rátok irányul majd.
5/7 anonim válasza:
"Én úgy gondolom, hogy aki részesül ebben, az tényleg boldog lehet. " - mivel Te megtapasztalás útján szerezted - csak akkor lehet más is boldog általa, ha szintén megtapasztalás útján, saját élményként éli meg. Ez lehetséges? Ha csak beszélsz róla, az nem elég.. azáltal,ha megértő lélek, megérti a te örömödet, ami jó dolog, másnak az örömének örülni, de hitvallás nem lesz belőle számára.
6/7 anonim válasza:
Ez így elég szekta szerűen hangzik még,de 5-ösnek van igaza "tettek kellenének".
7/7 ekeke válasza:
A Brian élete c. film elmond neked mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!