Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez csak véletlen volt?

Ez csak véletlen volt?

Figyelt kérdés
Volt egy régi szerelmem, aki mindig elérhetetlen volt számomra. Nem láttam már évek óta, mostanában mégis gondoltam rá, pontosabban ma du., erre most este a házunk előtt ment el, és köszönt! Ezt puszta véletlennek nem tudom venni. Szerintetek? Az univerzum lehet felkínálta őt nekem :D
2013. márc. 1. 21:27
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amire gondolsz, azt vonzod be...Vonzás törvénye, ez a válasz :)
2013. márc. 1. 21:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább megérezted, hogy találkozni fogsz vele és azért gondoltál rá.
2013. márc. 1. 21:35
 3/8 A kérdező kommentje:
Hm az is lehet. De ilyen formában még nem volt megérzésem, már ha az volt. Álmomban szoktam rég nem látott ismerősöket látni, és pár nappal utána, tudom hogy találkozni fogunk.
2013. márc. 1. 21:37
 4/8 anonim ***** válasza:
Jaj nekem is volt ma hasonló,de nem tudtam a fiút elkapni!Kértem,hogy hagy talizzak,vele-erre!De még hogy...
2013. márc. 1. 22:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Szívből kívánom neked:)és magamnak is Ő-t!!!:)Univerzum
2013. márc. 1. 22:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Figyi,bízzál benne,hogy sikerül összejönnöd vele,akkor tuti sikerül!Osztálytársad volt?
2013. márc. 1. 22:54
 7/8 anonim ***** válasza:

Vonzás törvénye:D

hasznos dolog,kivéve ha az ember nem ismeri és a rosszat vonzza be

2013. márc. 1. 23:12
 8/8 A kérdező kommentje:
Azóta mégegyszer láttam! De csak messziről :S Futni jár felénk. Amugy nem osztálytársam volt, hanem bátyám haverja régről.
2013. márc. 12. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!