Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez most működő telepátia vagy...

Ez most működő telepátia vagy véletlen?

Figyelt kérdés
Olvastam valahol ,hogy telepatikusan lehet valakinek üzenni, tudatni vele, hogy mit szeretnénk tőle. Kipróbáltam, üzentem egy pasinak, hogy látni szeretném (élőben nem szólhattam neki, de ezt most nem részletezném), és másnap reggel összefutottunk, pedig szinte sosem találkozunk az utcán. Vajon működik és érdemes tovább próbálkoznom a telepatikus üzenttel?
2013. febr. 14. 20:10
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem érdemes, mert nem működik. Sőt ha pasi megtudja, hogy ilyesmivel foglalkozol, legközelebb direkt el fog kerülni.
2013. febr. 14. 20:20
 2/18 A kérdező kommentje:
akkor véletlen volt szerinted?
2013. febr. 14. 20:21
 3/18 A kérdező kommentje:
honnan tudná meg, nem árulom el neki
2013. febr. 14. 20:24
 4/18 anonim ***** válasza:
Lehet véletlen is. Próbáld meg ezt a kísérletet többször is elvégezni.
2013. febr. 14. 20:31
 5/18 anonim ***** válasza:
Csináld meg többször is, de ne írd le sehova se hogy mit szeretnél-ide sem, blogodba se. Ha beválik, akkor olvas a gondolatodba...
2013. febr. 14. 21:52
 6/18 anonim ***** válasza:
csak azért mondom ne írd le sehova, mert pl. én férjem is tudja melyik az én kommentem hiába anonim az oldal...
2013. febr. 14. 21:53
 7/18 anonim ***** válasza:
ezt a kerdest az elet nagy kerdesei koze sorolnam. azt hiszem, amig elunk nem fogjuk megtudni erre a pontos valaszt, lehet, hogy utana sem.
2013. febr. 14. 23:42
 8/18 A kérdező kommentje:

elég érdekes dolog történt. a héten eszembe jutott egy versike, egy könyvből, gondoltam, hogy felteszem facera, mert viccesnek tartom. de aztán beteg lettem. ahogy tegnap felléptem, láttam, hogy ő egy olyan számot osztott meg youtube-ról, ami pont annak a könyvnek egy szereplőjéről szól...

elég érdekes. lehet, hogy tényleg érdemes tovább fejlesztenem a telepátiát?

2013. febr. 17. 15:44
 9/18 anonim ***** válasza:
Ha normális a srác, akkor sosem fogsz neki kelleni ennyi ésszel...
2013. febr. 17. 16:36
 10/18 A kérdező kommentje:
9-es miből gondolod, hogy te el tudod dönteni, nekem mennyi eszem van? :D
2013. febr. 18. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!