Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez most működő telepátia vagy...

Ez most működő telepátia vagy véletlen?

Figyelt kérdés
Olvastam valahol ,hogy telepatikusan lehet valakinek üzenni, tudatni vele, hogy mit szeretnénk tőle. Kipróbáltam, üzentem egy pasinak, hogy látni szeretném (élőben nem szólhattam neki, de ezt most nem részletezném), és másnap reggel összefutottunk, pedig szinte sosem találkozunk az utcán. Vajon működik és érdemes tovább próbálkoznom a telepatikus üzenttel?
2013. febr. 14. 20:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
9-es ez nem esz kerdese, hanem hit. Einstein is hitt a telepatiaban. Es meg ki tudja hanyan. De ha mar itt tartunk, lehet, hogy te kicsit korlatolt vagy? Innen ugy tunik...
2013. febr. 18. 16:48
 12/18 anonim ***** válasza:
A kérdésedből már gyanítottam, de az írásaid után bebizonyosodott. Sőt, még azt is meg tudom állapítani, hogy az előttem író sem egy észlény.
2013. febr. 18. 17:11
 13/18 A kérdező kommentje:
:D köszi, hogy megnevettettetek :D
2013. febr. 18. 17:37
 14/18 anonim ***** válasza:

kedves 12-es!

Kifejtened bovebben, hogy mire gondolsz? Az, hogy lenezoen sertegetsz minket, nem ad arra okot, hogy hitelt adjunk a szavaidnak, ami szerint mi hulyek vagyunk. Eddig legalabbis nem voltal tul meggyozo a sajat szellemi folenyedet illetoen.

2013. febr. 19. 00:49
 15/18 A kérdező kommentje:

hagyjad 14-es, magáról állít ki bizonyítványt csak

ha tudná, hogy kit kritizál, meglepődne.

azért, mert szerinte nem létezik telepátia, azért még van. de hadd ringassa magát abba a hitbe, hogy felettünk áll szellemi fejlettségben. ha neki ez örömet okoz, hagyjuk meg e hitében. tudod, okos enged.... :D

2013. febr. 19. 08:44
 16/18 anonim ***** válasza:
Viccesek vagytok xDD Köszi, jót nevettem. Egy ideig tényleg elhittem, hogy komolyan gondoljátok :)
2013. febr. 19. 11:29
 17/18 A kérdező kommentje:
bazár bezár. köszönjük a részvételt :D
2013. febr. 19. 12:56
 18/18 anonim ***** válasza:
:)
2013. febr. 19. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!