Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez egy álom volt? De akkor...

Ez egy álom volt? De akkor miért volt ilyen valóságos?

Figyelt kérdés

Bocs hogy hosszú, 17/L

Szóval egyik este lefeküdtem aludni, aztán felkeltem az éjszaka közepén!? (álmodtam?!). Először az ágyba voltam, feküdtem és láttam hogy a szekrényeim ajtajai nyitva vannak. A szobám tökre olyan volt mint 'élőbe', még a kislámpám is égett ahogy szokás szerint szokott.

Na...fekszek az ágyba a szekrények nyitva és fel akartam ülni de nem volt erőm. Sikítani akartam de egy csepp hang sem jött ki. Aztán nagy nehezen felkeltem, a nagylámpámhoz mentem és fel akartam kapcsolni, de a kezem 'lefogták'. Képtelen voltam felemelni. Aztán mintha valami nyomna hátra, visszafeküdtem.

Két napja pedig felkeltem folyton az éjszaka közepén, mert olyan volt mintha mennem kéne valahova, de még nem kellett felkelnem. De olyan 'hívnak' érzés volt, még álmos sem voltam. Aztán reggel hatkor amikor megyek suliba meg nem bírtam felkelni, és furcsa érzésem volt.

2013. febr. 21. 21:01
 1/4 anonim ***** válasza:
Álom volt azért volt valóságos mert átélted:)
2013. febr. 21. 21:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ilyenkor az történik, hogy valóban felébredsz, elkezdesz gondolkodni, de pár másodperc múlva visszaalszol. Fel sem fogod, hogy elaludtál, ezért éled meg olyan valóságosan.

Velem is előfordult már. FElébredtem éjjel, kimentem a konyhába, és elég bizarr dolgok történtek. A lényeg, hogy egy idő után rájöttem, hogy megint álmodom, és ekkor hirtelen felriadtam. Persze kezdődött előlről az egész. Kb. 4-5-ször felriadtam így, és utólag jöttem rá, hogy minden alkalommal rögtön vissza is aludtam, csak azt már nem tudtam. :))

2013. febr. 22. 09:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
javaslom olvass utánna a tudatos álomnak.
2013. febr. 22. 18:36
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi hogy rendes választ írtatok! ment a zöld kéz :)
2013. febr. 22. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!