Ha gyakoroltam az önhipnózist és elkezdett a fejemben valaki leszidni az mit jelent?
Figyelt kérdés
csináltam önhipnózist és elkezdett veszekedni velem. és megrémültem.2013. febr. 21. 19:12
1/8 anonim válasza:
A hozzád legközelebbi hipnotizőr jelent meg előtted és mérges volt, hogy nem hozzá mentél emiatt, így nem verhetett át.
2/8 A kérdező kommentje:
hátmost már aztán elég legyen! lehet hogy a hipnotólógus át tud verni de itt most az volt, hogy magamat hipnotizáltam (szerintem) mert felkészülte stb lefeküdtem ellazultam. és akkor jöttek a többiek ... bentről! én meg megijedtem.
2013. febr. 21. 19:17
3/8 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ne haragudj. :(
2013. febr. 21. 19:18
5/8 A kérdező kommentje:
Semmi különös csak el kell lazítani magad és feküdni sokáig. De tudatosan kell lazulni pl "most ellazulnak az arcizmaim" "most ellazul a bal vállam" Meg van aki kezettán hallgat egy hipnótóz szöveget.
2013. febr. 21. 19:35
6/8 anonim válasza:
a tudatalattid szólalt meg, hogy ne verébkedj, mert az önhipnózis idiótáknak való.
7/8 /Anita_'94/ válasza:
Meghasadhatott a tudatod...
8/8 anonim válasza:
Éppen az bontakozott ki. A gondolatok csak felhők elméd tiszta egén. Jól megvagy nélkülük, kellemetlen, ha ellepnek, de pár sima kis felhő még szép is. Ha nem ítélkezel, csak megfigyeled, mi történik, akkor nem nevezed veszekedésnek. Csak egy újabb különös virág, ami szárba szökken, kinyílik, majd meghal, ahogy minden. Semmi jelentősége akkor és ott. Elfér egy virág persze bárhol... Érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!