Lehetséges, hogy a macskák már most uralkodnak felettünk az emberiség pusztulása után?
A házimacskának kicsi feje van, de biztos vagyok benne, hogy rendkívül okosak. Gondoljatok csak bele, a macska megfigyelés alapján egy perc alatt képes utánozva tanulni az embertől! tanulmányozza az emberi viselkedést! Ráadásul sikeresen von le olyan zseniális következtetéseket mint: - a szekrény háta mögé esett a borsó - a víz úgy távozik a lefolyóban, ahogyan a vizeletem - ha bent van ablak, kint is van! (ugyanarra az ablakra gondol, és azt is tudja hol találja, pedig még soha nem volt kint) - hazatalálok bárhonnan - az ember, még nem végzett a vacsorájával
stb...
A macskák nagyonis spritituális lények a számomra, és talán igazam is van. Gondolatolvasók, megérzik a betegségeket a testben, és kialakítottak egy saját nyelvet, amit az ember felé hasznosítanak. Úgy érzem amacskák titkokat rejtegetnek előlünk, és megfigyelnek minket. Sokkal több a kapacitásuk, mint amit valaha is el tudtunk képzelni!
Egyszerűen imádom, amikor végtelenül együgyű emberek kiemelkedettnek hiszik magukat és világra szabadítják a "zseniális" elméleteiket.
Azt mondják, boldogok a lelki szegények, mert övék a mennyek országa. Ha ez igaz, akkor neked sem kell túlságosan aggódni, hogy hová kerülsz előbb-utóbb ;)
Jé, te egy bagoly vagy? :-o
És ilyen szépen huhogsz!
30. Nem döglött meg, mert az orjásteknős fagyálló és én nem beszélnék így a leendő urainkról.
A macskák pedig sosem fognak uralkodni, ahhoz túl kevés eszük van.
Szerintem van alapja amit a kérdezö állít.
Én is figyelem öket egy ideje és csak megtudom erösíteni az állításait.
Valamit terveznek az biztos.
Azt is mondják, hogy a macskák a túlvilág kapujának őrzői!
Egyébként - most teljes komolysággal írom - van két kölyökmacskám. Lehet, hogy nem azonnal, de mindig elérik nálam, amit akarnak. Az itthoniak már azt mondják, hogy nálam macskauralom van.
Ha nem az van, amit akarnak, nyávognak. Attól függően, hogy miért nyávognak, másképpen teszik. Nem tudom ezt most így elmagyarázni. De ezt észrevettem. Vagy az egyik pl. érdeklődő tekintettel néz rám és mozgatja a fejét, amikor beszélek hozzá... Ez most tényleg komoly.
Most ezt minden ezoterikus furcsaság nélkül írtam le, és nem kívánok semmilyen messzemenő következtetéseket levonni.
Ezek csak az észrevételeim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!