Lehetséges, hogy a macskák már most uralkodnak felettünk az emberiség pusztulása után?
A házimacskának kicsi feje van, de biztos vagyok benne, hogy rendkívül okosak. Gondoljatok csak bele, a macska megfigyelés alapján egy perc alatt képes utánozva tanulni az embertől! tanulmányozza az emberi viselkedést! Ráadásul sikeresen von le olyan zseniális következtetéseket mint: - a szekrény háta mögé esett a borsó - a víz úgy távozik a lefolyóban, ahogyan a vizeletem - ha bent van ablak, kint is van! (ugyanarra az ablakra gondol, és azt is tudja hol találja, pedig még soha nem volt kint) - hazatalálok bárhonnan - az ember, még nem végzett a vacsorájával
stb...
A macskák nagyonis spritituális lények a számomra, és talán igazam is van. Gondolatolvasók, megérzik a betegségeket a testben, és kialakítottak egy saját nyelvet, amit az ember felé hasznosítanak. Úgy érzem amacskák titkokat rejtegetnek előlünk, és megfigyelnek minket. Sokkal több a kapacitásuk, mint amit valaha is el tudtunk képzelni!
"Van egy zseniális elméletem arról, "
Valami nem attól lesz zseniális, hogy a szerzője annak tartja, hanem attól, hogy MÁSOK tartják annak.
Egyébként én már tartok a "Van egy zseniális elméletem" kezdetű dolgoktól, ezek mindig katasztrofálisan szoktak elsülni. :-(
Kedves drága 13-as! Tévúton jársz, súlyos zsákutca a véged de még nem látod ezt. Hát most megmondom neked kedvesem.
Nyílj ki, mint egy ajtó, mert ha félsz és tartozkodol soha nem lelsz boldogságra.
te jársz tévúton,nem kell boldogságra lelnem mert már most boldog vagyok,és nyitott vagyok a dolgokra,de nem bírom azokat akik minden alap nélkül gyártanak elméleteket
am 13-as voltam^^
:( Látod ez itt a baj. Aki megvilágosodott az mindenre nyitott, mindent szeret, és mindent elfogad. Fogadjunk, hogy én bodlogabb vagyok mint Te! :)
Egyébként szerintem a macskák nem véletlenül osontak be az emberek életébe. Tudták ők...
" Aki megvilágosodott az mindenre nyitott, mindent szeret, és mindent elfogad"
No ez a problémád fiacskám. Ha kicsit gondolkodnál, akkor nem írkálnál ennyi hülyeséget. De ma már úgylátszik gondolkodni luxus.
"A macskák nagyonis spritituális lények a számomra, és talán igazam is van. Gondolatolvasók, megérzik a betegségeket a testben, és kialakítottak egy saját nyelvet, amit az ember felé hasznosítanak. Úgy érzem amacskák titkokat rejtegetnek előlünk, és megfigyelnek minket. Sokkal több a kapacitásuk, mint amit valaha is el tudtunk képzelni!"
Ezt elfogadom!
De! Nem gondolkodtál azon, hogy csak a b@rom emberi fajnak vannak ilyen kényszeres ösztönei, hogy -uralni valamit - ? Pusztítani és rombolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!