Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogyan ürítsem ki a szemetet...

Hogyan ürítsem ki a szemetet a fejemből?

Figyelt kérdés
2013. febr. 16. 21:10
1 2
 11/14 anonim válasza:

A szemét kiürítése szerintem csak akkor tűnik el a fejedből, ha tudomást veszel róla, ami erődből telik, azt Te magad megteszel érte, majd azt mondod, hogy amit emberileg megtehettem, azt megtettem,most már rábízom a "sorsra", vagy "teremtőre", - ki milyen hitű - és nyugodtan végzed egyéb teendőidet.

Ha mégsem tudtam elaludni, mert egyfolytában ott volt a fejemben, akkor bekapcsoltam a következőt a gépemen, a monitort lekapcsoltam, és erre figyelve aludtam el. Nekem bejött.

Kérlek, ne mondj sértőt rám, hiszen én megértelek, voltam ilyen helyzetben, és csak olyan ötleteket adtam,amit én alkalmaztam.Ha nem fogadod el, mert használhatatlannak tartod, próbáld ki a többi tanácsadót véleményét. Űdv: Ibolya

2013. febr. 17. 09:48
 12/14 anonim válasza:
Bocs! Most küldöm ami kimaradt: http://www.youtube.com/watch?v=nFi5biz3vZs
2013. febr. 17. 09:50
 13/14 anonim ***** válasza:
Hívd a Tappét.
2013. febr. 17. 15:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Én annyira nem vagyok vallásos, de köszönöm a választ, volt benne olyan, ami hasznomra válhat. :)
2013. febr. 17. 17:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!