Van mindig egy visszatérő rémálmom, az okát is tudom (elütött egy vonat), de sehogysem megy ki a fejemből. Mivel lehetne segíteni a dolgon?
Tönkretetted a vonatomat te állat
Üdv: masiniszta
Ezt csak Te tudod magadban elrendezni.
Szerintem a legjobb lenne, ha úgy fognád fel, hogy visszacsinálni ugyan nem lehet a dolgot, de ezután óvatosabb leszel és akkor nem történhet hasonló baleset veled.Ez csak rajtad múlik, ha figyelsz, hogy hol sétálsz, akkor nem üt el a vonat.Más bajt meg nem igen tud okozni neked.Szerintem ez elég megnyugtató gondolat.
Őszintén szólva én sem csípem a vonatokat, bár velem semmi vonatbaleset nem történt, de nem szeretem az ilyen félelmetesen nagy és hangos járműveket.Ahogy elsuhan mellettem az állomáson, szinte megszédülök és mindig attól tartok, hogy alá szédülök,de azért nem olyan para...Álmomban legalább is nem jön elő.
Hát igen, ha egyszer valaki nagyon megijed valamitől, akkor nehezen barátkozik meg újra vele.De nem lehetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!