Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Van mindig egy visszatérő...

Van mindig egy visszatérő rémálmom, az okát is tudom (elütött egy vonat), de sehogysem megy ki a fejemből. Mivel lehetne segíteni a dolgon?

Figyelt kérdés
Durván féléve az én hibámból elütött egy vonat, úgyvolt hogy nem mértem fel a távolságot a vonat és a járda közt ahol gyalogoltam,kb 30centire belógtam a vonat útjába...ezért a vonat eleje durván ellökött vagy 3-4 méterre. Nemlett semmi bajom, nagyon kicsin múlt hogy ennyivel megúsztam,még a mai napig rosszul leszek ha vonatot látok. Mostanában jönnek elő olyan álmaim,amikben mindig más szituban vagyok és vagy elüt a vonat,vagy vonatbaleseteket látok ill. énis részese vagyok ennek. Nappal semmiféle ilyen gondolataim nincsenek, de ahogy elalszok...rögtön jönnek ezek az álmok és miután felébredtem 1-2 óráig nagyon rosszul érzem magam.Nemtudom mit lehetne tenni, beszélgettem én már sok emberrel, meg hiába is mennék vmi dokihoz, nemérzem hogy attól jobb lenne hogy kibeszélem magamból ezt a dolgot! Nyilván valamiféle poszttraumás stressz-ről van szó.
2011. júl. 15. 11:29
 1/4 anonim ***** válasza:
11%

Tönkretetted a vonatomat te állat

Üdv: masiniszta

2011. júl. 15. 11:39
 2/4 Pagani76 válasza:
gondolom azért van ez mert még nem sikerült teljesen kiheverned a balesetet.
2011. júl. 15. 12:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem dolgoztad még fel az esetet,menj agyturkászhoz,azt javaslom ;):D
2011. júl. 15. 13:05
 4/4 anonim ***** válasza:

Ezt csak Te tudod magadban elrendezni.

Szerintem a legjobb lenne, ha úgy fognád fel, hogy visszacsinálni ugyan nem lehet a dolgot, de ezután óvatosabb leszel és akkor nem történhet hasonló baleset veled.Ez csak rajtad múlik, ha figyelsz, hogy hol sétálsz, akkor nem üt el a vonat.Más bajt meg nem igen tud okozni neked.Szerintem ez elég megnyugtató gondolat.

Őszintén szólva én sem csípem a vonatokat, bár velem semmi vonatbaleset nem történt, de nem szeretem az ilyen félelmetesen nagy és hangos járműveket.Ahogy elsuhan mellettem az állomáson, szinte megszédülök és mindig attól tartok, hogy alá szédülök,de azért nem olyan para...Álmomban legalább is nem jön elő.

Hát igen, ha egyszer valaki nagyon megijed valamitől, akkor nehezen barátkozik meg újra vele.De nem lehetetlen.

2011. júl. 15. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!