Hogyan ürítsem ki a szemetet a fejemből?
Az 1-es vagyok.
Milyen jellegű szemétre gondolsz?
Az az ember akit leginkább mesternek tartok a spiritualitásban, ő azt mondja a legegyszerűbb, ha megfejelsz egy fát. Akkor le fogod sz@rni, a problémáidat.
De hasonló eredményre jutsz, ha nyáron beöltözöl síruhába és kiállsz a napra. De mivel most tél van pont az ellentétét kell tenni, kis gatyába ki állni a hidegbe, egy idő után megáll az agyad.
Gondolom ezzel nem segítettem. :)
Ime egy idézet a Jézustól:
„Ne aggódjatok tehát a holnapért, mert a holnap majd aggódik magáért: elég minden napnak a maga baja.” Mt 6:34
Van egy legenda Salamon királyról: volt egy gyűrűje amibe az volt belevésve, minden elmúlik. Amikor nagy problémája volt az életben, akkor rá nézett a gyűrűjére és tudta, hogy az el fog múlni. Amikor nagy öröm érte, akkor szintén ránézett a gyűrűjére és tudta, hogy ez is el fog múlni. Semmi nem tart örökké.
Azt tanácsolom, (ha már az ezo témában írtad ki a kérdést)
ülj le holnap délután, ne menjen se zene ,se tévé, se semmi. És gondolod át mit tehetsz még az ügy érdekében. Ha még bármit tudsz tenni, akkor tedd meg, ha nem akkor meg fogadd el, hogy ez van. EZ VAN!
Amikor már annyira kétségbe voltam esve, hogy még éjszaka is az adott problémán gondolkoztam, akkor egy rövid - Mi atyánk-ot - elmondtam, amibe a saját szavaimmal beletettem, hogy a mindennapi kenyerünket, "és nekem azt, hogy segítsen ötletekkel, védelemmel és okossággal, hogy megtudjam oldani a gondomat". Én ekkor már csak ebben bíztam, mert emberi erővel nem lehetett megoldani.
Hozzáteszem, hiszek az Isten erejében, de ha hozzáfordulsz, és kimondod a kérésed, akkor megoldódik. Folyt. köv. Ibolya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!