Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mással is előfordult már ez? :S

Mással is előfordult már ez? :S

Figyelt kérdés
Már régóta észlelem, hogy csak úgy eszembe jut valami, és egy kis idő múlva visszaköszön. Gondolok itt pl. egy témára, ami eszembe jut, és pár perc múlva mondjuk a tévében is pont téma lesz. Mára pedig egyre többször van ilyen. Vagy pont most történt, hogy eszembe jutott egy zene, amit régen hallgattam, nem is annyira felkapott az a zene, régóta nem láttam és nem hallottam róla semmit, erre pár óra múlva kiposztolta egy lány a facebookra. :S
2013. febr. 11. 20:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ezek véletlen egybeesések,ilyen velem is gyakran előfordul.
2013. febr. 11. 20:57
 2/16 Tom Benko ***** válasza:
Véletlen egybeesések, csak éppen az agy az ilyenekre kissé érzékenyebb. Sokkal gyakoribb, hogy nem történik meg, csak éppen az a megszokottabb, így nem is tudatosul.
2013. febr. 11. 21:10
 3/16 anonim ***** válasza:
előérzet velem is elő fordult egy párszor és ez valóban létezik nem kamu :)
2013. febr. 11. 21:50
 4/16 anonim ***** válasza:
44%
Olvasd el a Titok című könyvet, abban erről is szó van többek között :)
2013. febr. 11. 22:26
 5/16 A kérdező kommentje:
hát én nem hinném, hogy ez már véletlen egybeesés...eleinte én is annak fogtam fel, de túl sokszor fordult elő...
2013. febr. 11. 22:40
 6/16 anonim ***** válasza:
Velem egyszer történt olyan hogy 110% éreztem hogy most ez a zene fog következni mert akartam is volna hallani, illetve semmi kétség nem volt bennem hogy az fog jönni, és amikor az jött, hát akkor egyszerre meg is lepődtem meg nem is. Kicsit ellentmondásos, de az érzés is egyedülálló volt.
2013. febr. 11. 22:48
 7/16 anonim ***** válasza:
Mostanában velem is kezdenek ilyesmi dolgok történi
2013. febr. 11. 23:55
 8/16 anonim ***** válasza:
44%

Nincsenek véletlenek! Kérdző ami veled történik szinkronizációknak szokták hívni, de én jobban szeretem a manifesztáció kifejezést.

Vagyis amit gondolsz, érzel az megjelenik, megvalósítod.

Az már jó dolog, hogy észreveszed az életedben a gondolataid és érzéseid kivetűlését. Ha komolyabban szeretnél vele foglalkozni ajánlom neked a vonzás törvényének tanulmányozását: http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__agykontroll__3210552..

2013. febr. 12. 08:25
 9/16 anonim ***** válasza:
44%
Velem állandóan pont ez történik. Valóban szinkronicitásnak hívják. Túl gyakori és túl pontos, hogy véletlen legyen.
2013. febr. 12. 10:13
 10/16 mary333 válasza:
44%
Velem is szoktak mostanában ilyenek történni.:D Egyik nap a barátnőmmel mentünk az automatához, mert csokit szeretett volna venni. Mikor bedobta a pénzt, mondtam, hogy milyen durva lenne, ha beszorulni, erre rá 15 mæsodperccel meg is történik.. (sokat vásárolunk automatákban, de még nem gazán szorultak be). Aztán rá pár napra, megint mentem edzésre, ültem a szinte üres buszon, jött egy idős házaspár, megkérdezte a bæcsi, hogy hova üljenek, erre a néni rámutatott egy helyre, mondtam is magamban, hogy pont az a legveszélyesebb hely, erre a bácsi elkezdi: de drágám, az a legveszélyesebb hely!! Reggelenként pedig sokszor "megérzem, hkgy mikor fog megszólalni az ébresztő, vagy ha sietnem kell pl. a hajmosással, és mondom hogy van 15 percem, mielőtt bemegyek megnézem az időt, és mire kijövök pont 15 perc telt el.. érdekes dolgok ezek, bár az agykontroll áll e mögöttbszerintem is,mivel én elvégeztem egy tanfolyamot.:)
2013. febr. 12. 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!