Miért szeretem ennyire a vér ízét?
Figyelt kérdés
Kiskoromtól fogva amikor elvágtam az ujjamat mindig megettem/megittam a véremet! Ezt még most is csinálom! Na most már elkezdtem azon gondolkodni hogy mások vére milyen ízű lehet szerintetek ez nagy baj? vagy mindenki csinálja ezt? 18 éves vagyok!2013. febr. 8. 16:37
21/23 A kérdező kommentje:
Lehet hogy beteg egy kérdés de szerintem sokkal betegebb dolgokkal is találkozni ebben a világban és nem mondtam hogy literre innám meg a vért csak annyit hogy szeretem az ízét!
2013. febr. 12. 16:54
23/23 TommyHUN válasza:
Ha előbb-utóbb nem növöd ki, szerintem látogass meg valami pszichológust, vagy próbáld visszavezetni valamilyen gyermekkori traumára, mert ez tényleg nem valami okos dolog.. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!